Η κόρη της Demi Moore και του Bruce Willis μιλά για την πρώτη και τραυματική φορά που έκανε σεξ

Η κόρη της Demi Moore και του Bruce Willis μιλά για την πρώτη και τραυματική φορά που έκανε σεξ

Η Rumer Willis κόρη της Demi Moore και του Bruce Willis, έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για την πρώτη φορά που έκανε σεξ.

Η ηθοποιός είπε ότι έκανε πρώτη φορά σεξ σε ηλικία 18 ετών με έναν «μεγαλύτερο» άντρα. Ενώ δεν δίστασε να υπογραμμίσει την ντροπή που ένιωσε για την επαφή εκείνη, καθώς συνομιλούσε με την Jada Pinket Smith στην εκπομπή «Red Table Talk», περνώντας έτσι ένα σημαντικό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες για τα στερεότυπα αλλά και τη σεξουαλικότητα.

«Όταν έχασα την παρθενιά μου ήμουν 18 ετών και ένιωθα ντροπή. Δεν με κακοποίησαν ή δεν ήταν βιασμός, αλλά δεν είπα ”ναι”. Δεν ήμουν σύμφωνη με αυτό. Αλλά δεν είπα ούτε ”όχι”. Το άφησα να συμβεί», είπε αρχικά η Rumer και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι ο άντρας που «την εκμεταλλεύτηκε» ήταν «μεγαλύτερος» και δεν της έδωσε την ευκαιρία για συγκατάθεση.

«Νιώθω ότι είναι η ευθύνη του άνδρα. Το ”όχι” σημαίνει ”όχι”, αλλά τι γίνεται αν δεν μπορείς να πεις ”όχι”», συμπλήρωσε η Rumer Willis και συμπλήρωσε: «Έφτασα στο σημείο να πιστεύω ότι αν κάποιος με ήθελε σεξουαλικά ή αν αισθανόμουν ότι με ποθούσε, είχε δικαιώματα πάνω μου. Όταν ήμουν 14, επειδή αισθανόμουν τόσο ντροπιασμένη από όσα έγραφαν τα blog για την εμφάνισή μου, το πρόσωπό μου, σκεφτόμουν πως, εάν με επιθυμεί κάποιος ερωτικά, τότε έχω αξία».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Rumer Willis μιλά τόσο ανοιχτά στην Jada Pinket Smith.

Συγκεκριμένα, περίπου πριν από έναν χρόνο οι κόρες της Demi Moore, Rumer, Scout και Tallulah, αλλά και η ίδια η Moore εμφανίστηκαν στο «Facebook Watch» της Jada Pinkett Smith, όπου μίλησαν για τον εθισμό της μητέρας τους στο αλκοόλ και τα χάπια μετά τον χωρισμό της από τον Ashton Kutcher.

«Ηταν σαν να είχε έρθει ένα τέρας», ανέφερε η 26χρονη Tallulah, πέρυσι τον Νοέμβριο.

«Θυμάμαι πόσο άγχος ένιωθα όταν ήταν μεθυσμένη και τα μάτια της ήταν μισάνοιχτα και πόσο παράξενος ήταν ο τρόπος που μιλούσε», ανέφερε και συνέχισε: «Υπήρχαν στιγμές που θύμωνε και την αντιμετωπίζαμε σαν παιδί. Της μιλούσαμε σαν να ήταν παιδί. Σκεφτόμουν πως δεν ήταν η μητέρα που μας μεγάλωσε».

Εκείνη τη δύσκολη περίοδο περιγράφει και η Demi Moore στο βιβλίο της με τίτλο «Inside Out», σοκάροντας με τις αποκαλύψεις για τον βιασμό της όταν ήταν 15 ετών, αλλά και πώς εθίστηκε στο αλκοόλ μετά τον χωρισμό από τον Ashton Kutcher.