Η κόρη της Beyonce κέρδισε το πρώτο της μουσικό βραβείο

Η κόρη της Beyonce κέρδισε το πρώτο της μουσικό βραβείο

Σε ηλικία μόλις 7 ετών, η Blue Ivy Carter είναι ήδη μία βραβευμένη δημιουργός.

Μάλιστα, η κόρη της Beyoncé και του JAY-Z κέρδισε το Βραβείο Τραγουδοποιού Ashford & Simpson στα BET Soul Train Awards, για τη συμμετοχή της στη δημιουργία του τραγουδιού «Brown Skin Girl» της μητέρας της, το οποίο αποθεώνει τις γυναίκες με σκούρο χρώμα δέρματος.

Η Blue Ivy ανοίγει και κλείνει το τραγούδι, στο οποίο συμμετέχουν επίσης οι WizKid και SAINt JHN, το οποίο περιλαμβάνεται στο άλμπουμ «The Lion King: The Gift» που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι.

Η οικογένεια Carter απουσίαζε από την τελετή απονομής των Soul Train Awards στο Orleans Arena του Λας Βέγκας και δεν παρέλαβε η ίδια το βραβείο που έχει δανειστεί το όνομά του από το θρυλικό δίδυμο δημιουργών Nick Ashford και Valerie Simpson της Motown.

Η Blue Ivy μοιράζεται τη νίκη με τους Beyoncé, JAY-Z, SAINt JHN και τους υπόλοιπους δημιουργούς του «Brown Skin Girl».

Ενώ αυτήν την Τετάρτη (20/11) αναμένεται να ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες για τα Βραβεία Grammy του 2020 και το «Brown Skin Girl» ίσως χαρίσει στην κόρη του διάσημου ζευγαριού την πρώτη της υποψηφιότητα στη διοργάνωση.

Στην περίπτωση που αυτό συμβεί, η Blue Ivy θα γράψει ιστορία ως ο νεότερος σε ηλικία υποψήφιος στην ιστορία των Βραβείων Grammy, βάζοντας τα θεμέλια για να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της.