Η κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση, Σοφίνα αποκαλύπτει πώς πήρε το ρόλο στην “Παρθένα Ζωή”!

Η κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση, Σοφίνα αποκαλύπτει πώς πήρε το ρόλο στην "Παρθένα Ζωή"!

Λίγο πριν την παρθενική της εμφάνιση στην τηλεόραση μέσα από τη νέα σειρά του ANT1 «Παρθένα Ζωή», η Σοφίνα Λαζαράκη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso. 

Η νεαρή ηθοποιος μίλησε για την συμμετοχή της στη σειρά του Ant1 και είπε χαρακτηριστικά: «Τον ρόλο τον πήρα ανάμεσα σε 1.000 κορίτσια, τα οποία δοκιμάστηκαν σε ακροάσεις για τον ρόλο της Ζωής. Η μητέρα μου, αλλά και ο πατέρας μου ήξεραν ότι είχα αποφασίσει να πάω στην οντισιόν του ANT1 και με στήριζαν. Όταν έμαθαν ότι πήρα τον ρόλο, πέταξαν από τη χαρά τους, το ίδιο κι εγώ».

Και κατόπιν η 21χρονη κοπέλα πρόσθεσε: «Τα πλατό και τα στούντιο ήταν μέρος της καθημερινότητας μου λόγω της μητέρας μου. Φέτος λοιπόν τον Σεπτέμβριο έδινα εξετάσεις για να περάσω στην Ανώτατη Κρατική Σχολή Χορού, αλλά λοξοδρόμησα λόγω της “Ζωής”». 

«Μετά τη σειρά θα ήθελα να σπουδάσω σε κάποια δραματική σχολή και να ανοίξω τα φτερά μου. Επιθυμώ να πάω στην Αμερική να κάνω καριέρα εκεί. Μέχρι τότε είμαι πιστή μαθήτρια του σκηνοθέτη μου Αλέξανδρου Πανταζούδη» κατέληξε η ίδια.