Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη

Για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση την επόμενη σεζόν μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «Tv Έθνος».

Μάλιστα, η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση που έχουν οι δυο τους σήμερα.

Κεφάλαιο «Ελένη Μενεγάκη» λοιπόν. Πώς σχολιάζεις την απόφασή της να αποχωρήσει έστω και προσωρινά από την τηλεόραση στο τέλος της φετινής σεζόν;

Δεν σχολιάζω τις αποφάσεις των άλλων. Ο καθένας σκέφτεται και πράττει βάσει των δικών του δεδομένων και επιθυμιών. Είναι απόλυτα θεμιτό και σεβαστό. Με την Ελένη Μενεγάκη γνωριζόμαστε και σε προσωπικό επίπεδο. Τα τελευταία 25 χρόνια δεν έχει πιει έναν καφέ με τις φίλες της. Προφανώς και θέλει να κάνει πράγματα που, όπως είπε, της έχουν λείψει. Φαντάζομαι θα καταπιαστεί με κάτι άλλο. Είμαι σίγουρη πως θα μας λείψει η Ελένη. Οπως, όμως, λέει και ο σοφός λαός, «καλύτερα να λένε πού ’ν’ την, παρά να λένε να την». Η Ελένη φεύγει στο peak της.

Στο παρελθόν έχετε κάνει παρέα, στην πορεία -όπως είχες πει σε παλαιότερη συνέντευξή σου- χαθήκατε. Σήμερα έχετε επαφές;

Ξεκίνησα κατά κάποιον τρόπο από την εκπομπή της Ελένης. Εγώ την αγαπώ και τη θαυμάζω μέσα από την εκπομπή της και χαίρομαι για εκείνη. Έχουμε περάσει πολύ όμορφα.