Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλάει για την κόντρα της με τον Γιώργο Λιάγκα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλάει για την κόντρα της με τον Γιώργο Λιάγκα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τη πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στη μικρή οθόνη έχει βρεθεί στο στόχαστρο πολλών.

Μάλιστα, μία κόντρα που απασχόλησε ήταν αυτή με τον Γιώργο Λιάγκα, με τον οποίο είχαν βρεθεί στα δικαστήρια, εξαιτίας κάποιων σχόλιων που είχαν γίνει σε εκπομπή.

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε δημόσια για αυτό το γεγονός και εκφράστηκε με θετικά λόγια για την παρουσιάστρια, ενώ και η Κωνσταντίνα μίλησε γι αυτό στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», που ήταν καλεσμένη.

«Χάρηκα για την τοποθέτηση του Γιώργου και θέλω να τον ευχαριστήσω που το είπε δημόσια, κάτι το οποίο δεν έχω κάνει εγώ όλα αυτά τα χρόνια. Χάρηκα που μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τους, γιατί δεν είχαμε τίποτα, ουσιαστικά, να χωρίσουμε και δεν το έκανα για λόγους οικονομικούς. Απλά, όπως όλοι μας, έχω μια οικογένεια και κάποια πράγματα είναι πολύ βαριά όταν ακούγονται στην τηλεόραση και παίρνουν άλλη διάσταση. Δεν το λες σε μια παρέα. Όλο αυτό αποτελεί παρελθόν, τελείωσε. Δεν είχα κάποιο όφελος να του πάρω χρήματα και θεωρώ ότι αυτά τα χρήματα είναι πάντοτε κακά χρήματα, δεν έχει κανένα νόημα. Του είπα ότι «Εμένα μου αρκεί που το κατάλαβες, που τελείωσε» είπε η Κωνσταντίνα.