Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκαλύπτει πόσο καιρό θα άντεχε οικονομικά να μείνει χωρίς δουλειά

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκαλύπτει πόσο καιρό θα άντεχε οικονομικά να μείνει χωρίς δουλειά

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και, μεταξύ άλλων, μίλησε για το My Style Rocks, ενώ αποκάλυψε πόσο καιρό θα άντεχε χωρίς δουλειά, αλλά και αν έχει plan B στην περίπτωση που τα πράγματα στην τηλεόραση δεν της έρθουν όπως τα υπολογίζει.

Το project αυτό θα διαρκέσει πάνω-κάτω τρεις μήνες. Έχεις σκεφτεί τι θα κάνεις μετά;

Δεν ξέρω πόσο ακριβώς θα διαρκέσει χρονικά. Εύχομαι να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα και να κρατήσει αρκετά. Γενικά, είμαι θετικός άνθρωπος. Αυτό δεν σημαίνει ότι εθελοτυφλώ ή ζω στον κόσμο μου, αλλά σίγουρα απολαμβάνω το τώρα, αυτό που μου συμβαίνει. Θέλω να δοκιμαστώ σε αυτό, δεν ξέρω το μετά τι μπορεί να μου επιφυλάσσει. Ξέρω ότι κάνω το καλύτερο δυνατό από την πρώτη στιγμή που ανοίγω τα μάτια μου και ότι τα βράδια κοιμάμαι ήσυχη και λέω «προσπάθησα για το καλύτερο».

Για πόσο καιρό αντέχεις οικονομικά να μείνεις χωρίς δουλειά;

Μία μέρα και πέντε ώρες. Αναλόγως με το αν θα τρώω πολύ ή λίγο. Αν τρώω πιο λίγο, αυξάνονται οι μέρες. Είναι αστείο αυτό που με ρωτάς. Από πιτσιρίκα μάθαινα να περνάω με τα χρήματα που κάθε φορά, είχα. Έχω κάνει και τις σπατάλες μου, αλλά έχω ζήσει και πολύ συντηρητικά. Έχει τύχει όταν ήμουν φοιτήτρια, μια ολόκληρη εβδομάδα να μη βγω από το σπίτι και να βλέπω ταινίες στην τηλεόραση, γιατί δεν είχα χρήματα. Τότε δεν υπήρχε και το Netflix.

Έχεις στο μυαλό σου plan Β, αν δεν προκύψει κάτι με την τηλεόραση;

Σκέφτομαι πάρα πολλά. Μου αρέσω γενικά να οργανώνω events, έχω πειραματιστεί στο παρελθόν σε φίλους μου. Είχα οργανώσει κάτι βαφτίσια. Αλλά αυτήν τη στιγμή είμαι μέσα σε αυτό που αγαπώ και μου αρέσει περισσότερο απ’ όλα. Οπότε τώρα, δεν θέλω να φανταστώ τον εαυτό μου έξω από αυτό. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχω εναλλακτικές. Έχω και τις σπουδές μου στη Φιλοσοφική.