Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σχολιάζει το φαινόμενο Survivor

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σχολιάζει το φαινόμενο Survivor

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα το Πρώτο θέμα και αναφέρθηκε στα reality που έχουν κατακλείσει την ελληνική τηλεόραση αλλά και για το φαινόμενο Survivor.

 «Πάντα είχε reality η τηλεόραση. Από εκπομπές μαγειρικής και talent show μέχρι εκπομπές κοινωνικού σχολιασμού και παιχνίδια επιβίωσης, όλα δουλεύουν με άξονα τα ανθρώπινα πάθη. Όλοι είναι ευχαριστημένοι όταν τρέχει αιματάκι από τη σύγκριση, τον εγωισμό, το σεξ τον ανταγωνισμό. Ακόμη και οι συνεντεύξεις γίνονται πιο πιασάρικες όταν παίζουν ο έρωτας, ο γάμος, η ηλικία, η υπερβολή στο δράμα, τα ματαιωμένα όνειρα του καθενός»

-Ποια η γνώμη σου για το φαινόμενο «Survivor»;  Το παρακολουθείς;

«Με το Survivor κόλλησα από τη μέση της προβολής του και μετά. Το βρίσκω πολύ πετυχημένο τηλεοπτικό προϊόν, με καλό κάστινγκ παικτών, συμπαθητικά αγωνίσματα, ωραία πλάνα και γενικώς τους βγήκε. Όπως έχω κολλήσει κατά καιρούς και με κάποιες σαπουνόπερες, με τούρκικα και διαγωνισμούς τραγουδιού, αλλά μου κρατούν για λίγο το ενδιαφέρον και τα αφήνω. Είναι τόσα πολλά αυτά που έχωνα κάνω καθημερινά που δεν θα άφηνα την ψυχαγωγία μου στα χέρια της reality τηλεόραση.»