Η Κρυσταλλία μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το πρώτο 4μηνο της εγκυμοσύνης της!

Η Κρυσταλλία μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το πρώτο 4μηνο της εγκυμοσύνης της!

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε μέσω skype, η Κρυσταλλία αποκαλύπτοντας τα πάντα για την εγκυμοσύνη της.

«Το παιδί είναι “Corona baby”», είπε χαριτολογώντας η τραγουδίστρια, προσθέτοντας: «Στο πρώτο lockdown ήμασταν μόνοι μας στο σπίτι, τώρα περιμένουμε τον μπέμπη, οπότε είναι λίγο ανάμεικτα τα συναισθήματα».

«Είχα πάρα πολύ άγχος. Αναρωτήθηκα αν είναι η κατάλληλη περίοδος αλλά το θέλαμε πάρα πολύ», τόνισε η Κρυσταλλία για τις αγωνίες της.

«Όταν έμεινα έγκυος είχαμε ξεκινήσει με το “Just the 2 of us” και τότε δεν είχα πει κάτι σε κανέναν, οπότε ήταν διπλό το άγχος», παραδέχτηκε η Κρυσταλλία.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι χωράει ακόμα στα ρούχα της επειδή δεν έχει μεγάλη κοιλιά, λέγοντας: «Ήθελα μία κοιλίτσα να την ευχαριστηθώ», και αποκαλύπτοντας ότι έχει πλέον μπει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Τέλος Δεκέμβρη, λένε και Πρωτοχρονιά. Θα δούμε!», είπε για το πότε πρόκειται να γεννηθεί το μωρό της.

«Είναι εδώ, μαγειρεύει, με φροντίζει. Στην κοιλίτσα μιλάμε», παραδέχτηκε για το πώς είναι πλέον η σχέση της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Πλατανιά.

«Με πιάνουν λιγούρες τη νύχτα, αλλά αυτά τα ζητούσα και πριν», είπε και συμπλήρωσε: «Πέρασα λίγο δύσκολα το πρώτο 4μηνο γιατί είχα θέματα με το στομάχι. Δεν μπορούσα να φάω. Ήμουν 24ωρα συνεχόμενα με πόνους».