Η Κατερίνα Χέλμη αποκαλύπτει ότι έχει ασπαστεί την Σαϊεντολογία

Η Κατερίνα Χέλμη αποκαλύπτει ότι έχει ασπαστεί την Σαϊεντολογία

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην Lifo η Κατερίνα Χέλμη.

Η γνωστή ηθοποιός έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για την Σαϊεντολογία και σοκάρει με την παραδοχή της ότι την έχει ασπαστεί.

«Είχα θρησκειολογικές αναζητήσεις και παρακολουθούσα σεμινάρια του «Christian Scientist»! Είναι το καλύτερο περιοδικό στην Αμερική με χιλιάδες επιστήμονες. Η Σαϊεντολογία με εκφράζει γιατί μπορεί να απαλύνει τον φόβο του θανάτου. Σε κάνει να φεύγεις ήρεμα και ειρηνικά»

Ούτε χτύπησε ποτέ μέσα σας το καμπανάκι της μητρότητας.

«Όχι. Είχα θρησκειολογικές αναζητήσεις και παρακολουθούσα σεμινάρια του «Christian Scientist»! Είναι το καλύτερο περιοδικό στην Αμερική με χιλιάδες επιστήμονες.»

Καθίστε, γιατί εγώ έβγαλα λαβράκι σήμερα! Για τη Σαϊεντολογία μού μιλάτε! Ενδιαφέρον!

«Ακριβώς. Η Σαϊεντολογία λέει πως δεν είναι απαραίτητο να κάνεις παιδί ως γυναίκα. Γιατί να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο και να υποφέρει;»

Καλά, δεν χρειάζεται να ‘σαι σαϊεντολόγος για να το πεις αυτό.

«Εμένα η Σαϊεντολογία με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι δεν θέλω να ‘χω ένα παιδί που να υποφέρει μελλοντικά. Έκανε ο αδερφός μου ένα κι έτσι έχω ανίψι τώρα.»

Η σχέση σας με τη Σαϊεντολογία ποια είναι σήμερα;

«Πάρα πολλοί μεγάλοι ηθοποιοί παγκοσμίως την έχουν ασπαστεί.»

Τον Ρίτσαρντ Γκιρ λέτε;

«Και όχι μόνο. Ο Τομ Κρουζ, ο Τραβόλτα, μέχρι και ο Τσικ Κορία υπήρξε οπαδός της. Η Σαϊεντολογία με εκφράζει γιατί μπορεί να απαλύνει τον φόβο του θανάτου. Σε κάνει να φεύγεις ήρεμα και ειρηνικά.»