Η Κατερίνα Παπουτσάκη απουσίαζε από τη συνέντευξη Τύπου του YFSF

Η Κατερίνα Παπουτσάκη απουσίαζε από τη συνέντευξη Τύπου του YFSF

Παρουσιάστρια και κριτές, λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar, έδωσαν το παρών σε γνωστό café-restaurant στο Ψυχικό  για να μιλήσουν για τις διαθέσεις και τις… προθέσεις τους. Πρώτοι έφτασαν ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Σταμάτης Φασουλής, στη συνέχεια ακολούθησε ο Νίκος Μουτσινάς. Εντυπωσιακή είσοδο έκανε η Μαρία Μπεκατώρου με ένα see through μπλε πουά πουκάμισο και ένα εντυπωσιακό λευκό σακάκι.

Ενώ η ώρα περνούσε η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν άφαντη. Κι εκεί που οι κακές γλώσσες άρχισαν να παίρνουν φωτιά, ενημέρωσαν πως η ηθοποιός είχε μια μικρή περιπέτεια υγείας με το γιο της, Μάξιμο.

Ο μικρος αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με το αναπνευστικό του και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό, σίγουρα όμως η ηθοποιός έπρεπε να είναι στο πλευρό του. Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει δηλώσει πολλές φορές πως πρωταρχικό ρόλο στη ζωή της έχει ο 3χρονος γιος της και όλα κινούνται γύρω από εκείνον. Η ηθοποιός βέβαια δηλώνει και ψύχραιμη όσον αφορά στο παιδί γεγονός που την κάνει να μην πανικοβάλλεται εύκολα.

Μαμά και γιος θα επιστρέψουν σε λίγες ώρες στο σπίτι με ένα μεγάλο χαμόγελο και με αισιοδοξία.Την Παρασκευή το μεσημέρι θα γίνει η πρώτη γενική πρόβα του YFSF ενώ η Μαρία Μπεκατώρου μόλις τελείωσε η συνέντευξη τύπου πήγε στο στούντιο για να δοκιμάσει και να καταλήξει στο φόρεμα που θα φοράει στην πρεμιέρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η παρουσιάστρια θα φορέσει Σήλια Κριθαριώτη.