Η Κατερίνα Λέχου μιλάει για το “Νησί” και το ρόλο που ονειρεύεται να παίξει

Η Κατερίνα Λέχου μιλάει για το "Νησί" και το ρόλο που ονειρεύεται να παίξει

Σε συνέντευξη που παραχώρησε Realnews, η Κατερίνα Λέχου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά το «Νησί».

Υπάρχουν ρόλοι που ονειρεύεσαι να παίξεις;

Δεν ονειρεύομαι ρόλους, ονειρεύομαι αυτό που σου έλεγα πριν: ξεχωριστές συνεργασίες. Ωραία, θέλω, ας πούμε,να παίξω τη Μήδεια. Με ποιον και που είναι το θέμα. Δεν με αφορά να κάνω κάτι για το βιογραφικό μου, αλλά για να προχωρήσω μπροστά, μέσα από ζηλευτές συνεργασίες με ανθρώπους εμπνευσμένους. Δεν είχα ονειρευτεί να παίξω τη γυναίκα του Σόλνες, αλλά όταν ήρθε η πρόταση από τον Γρηγόρη και την Αθανασία. γοητεύτηκα με το σχέδιό τους. Θέλω να με κεντρίζει κάτι για να πω «ναι».

Τι γίνεται με την τηλεόραση; Δεν σου λείπει;

Μου λείπει γιατί την αγαπώ, αλλά θα κάνω ξανά τηλεόραση όταν υπάρξουν κατάλληλες συνθήκες. Κάτι μου πρότειναν τελευταία και χάρηκα γιατί επιτέλους δίνουν και πάλι σημασία στην μυθοπλασία, αλλά δεν μπόρεσα να πω το «ναι» έχοντας θεατρικό μαραθώνιο. Θέλω να δίνομαι σε ότι κάνω και όχι να μοιράζομαι σε θέατρο και τηλεόραση. Αυτό έκανα πάντα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Και στο «Είσαι στο ταίρι μου» και στο «Ευτυχισμένοι μαζί» και στο «Νησί».

Ήταν ξεχωριστή εμπειρία το «Νησί» έτσι;

Ξεχωριστή, ιδιαίτερη και ακριβή! Μακάρι να μου ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, αλλά και αν δεν γίνει δεν πειράζει. Ήμουν τυχερή που το έζησα. Ήταν σπουδαίοι οι συντελεστές, ήταν σπουδαία η ιστορία, ήταν σπουδαίο όλο.