Η Κατερίνα Καινούργιου μιλάει για την συνεργασία της με το Epsilon

Η Κατερίνα Καινούργιου μιλάει για την συνεργασία της με το Epsilon

Για το τηλεοπτικό της μέλλον μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου, λίγες ημέρες αφότου η νέα ιδιοκτησία του Epsilon έστειλε επιστολή σε όλους τους εργαζόμενους του καναλιού στην οποία ανέφερε πως οι συμβάσεις που έχουν αυτή τη στιγμή με το κανάλι δεν πρόκειται να ανανεωθούν.

Η εν λόγω επιστολή σηματοδοτεί τη νέα σελίδα του σταθμού, κρίνοντας τα πάντα και τους πάντες από μηδενική βάση.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, η Κατερίνα έκανε γνωστό πως ανανέωσε το συμβόλαιό της με το κανάλι για δύο χρόνια λέγοντας: «Η ανανέωση του συμβολαίου μου με το Epsilon έγινε τώρα, είναι ελάχιστες μέρες που έχει γίνει. Χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό! Για δύο χρόνια θα κάνουμε πολύ ωραία πράγματα, το πιστεύω, το θέλω, θα δουλέψουμε όλοι μαζί», ανέφερε.

«Νομίζω ότι γενικώς το κανάλι μπαίνει σε μια νέα τροχιά και θα πάνε όλα καταπληκτικά. Είμαι πολύ αισιόδοξη. Μιλάμε για ένα ολοκαίνουριο πρωινό το οποίο θα αρχίσει από τον Σεπτέμβριο, κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει. Μέχρι στιγμής, αυτό έχουμε συμφωνήσει, δεν ξέρω τι μπορεί να αλλάξει. Πάντα κρατάς και μια πισινή γιατί οτιδήποτε μπορεί να ανατραπεί στο τηλεοπτικό τοπίο. Είναι το ωραιότερο δώρο που είχα για τα γενέθλιά μου», κατέληξε.