Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πώς γνώρισε τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πώς γνώρισε τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη

Με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας να κάτσουμε σπίτι για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού συμμορφώθηκαν πολλοί Έλληνες celebrities ανάμεσά τους και η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια μάλιστα, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα sοcial media και αρκετά συχνά μοιράζετε στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή με τους followers της.

Μάλιστα, το πώς γνώρισε τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, αποκάλυψε μέσω live που έκανε στο Instagram η Κατερίνα.

Συγκεκριμένα μετά από ερώτηση διαδικτυακούς της ακολούθου, η παρουσιάστρια ανέφερε πως γνώρισε τον σύντροφό της σε ένα event, μέσω κοινού της φίλου. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση η ίδια δεν ήθελε να πάει!

«Ήταν από αυτά που λες δεν το περιμένω. Σκεφτείτε ότι εκείνη τη φορά ήμουν καλεσμένη σε ένα event. Και με πήρε ο φίλος μου ο Ανέστης και μου είπε “έλα, θα σου γνωρίσω και έναν φίλο μου”. Είναι από εκείνες τις φορές που λες “δε θέλω καθόλου να βγω από το σπίτι”. Δεν είχα καθόλου όρεξη. Κι όμως πήγα και μου βγήκε σε καλό. Για αυτό αν καμιά φορά σας λένε, πηγαίντε να περάσετε καλά. Καλά, τώρα δε γίνεται» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.