Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε για το πρόωρο τέλος της εκπομπής της

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε για το πρόωρο τέλος της εκπομπής της

Όπως έχει γίνει γνωστό, το Λόγω Tivis ρίχνει πρόωρα αυλαία την Παρασκευή, 27 Μαΐου, εξέλιξη που θεωρούταν πιθανή δεδομένου ότι τα νούμερα της εκπομπής δεν ανέβηκαν όσο επιθυμούσε ο Alpha.

Την Παρασκευή 20 Μαΐου, μία ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης, η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της αναφέρθηκαν στο τέλος της απογευματινής εκπομπής με τον δικό τους τρόπο.

Μετά την επιστροφή από το διαφημιστικό διάλειμμα, η παρουσιάστρια είπε για το μουντό καιρό που επικρατούσε σε όλη τη χώρα λέγοντας. «Έλεγα ότι το Σαββατοκύριακο θα ξεχυθούμε στις παραλίες να κάνουμε κανένα μπανάκι, αλλά τίποτα. Βροχές και καταιγίδες δείχνει…».

«Δεν πειράζει… Θα κάτσουμε στο σπίτι να περάσουμε όμορφα» απάντησε ο Χρήστος Βαρθαλίτης, με τον Γιώργο Βαγιάτα να λέει: «Τι δεν πειράζει; Ένα Σαββατοκύριακο περιμέναμε…».

Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε ξανά το λόγο και με χιούμορ είπε: «Θα πας το άλλο Σαββατοκύριακο και θα έχεις και την επόμενη εβδομάδα. Μετά θα έχεις όσο θες για μπάνια… Μετά θα είμαστε κάθε μέρα όλοι στην παραλία»

«Θα βγαίνουμε από παραλία» ρώτησε ο Χρήστος Βαρθαλίτης και η παρουσιάστρια απάντησε: «Δε θα βγαίνουμε… Θα ολοκληρώσουμε λίγο νωρίτερα για να ξεκουραστούμε κι εμείς».