Η Κατερίνα Ζαρίφη μιλάει για το λόγο που απέτυχε η συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά

Η Κατερίνα Ζαρίφη μιλάει για το λόγο που απέτυχε η συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά

Στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Σημείο Συνάντησης» βρέθηκαν η Κατερίνα Ζαρίφη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου οι οποίες είχαν μια αποκαλυπτική συζήτηση.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε που συνεργάστηκε με τον Νίκο Μουτσινά στον Πρωινό Καφέ και εξήγησε γιατί η συνεργασία τους δεν πήγε καλά.

«Αυτή η εκπομπή κόπηκε τον Μάρτιο. Πιστεύω ότι τότε περισσότερο έφταιγα εγώ και όχι ο Νίκος Μουτσινάς. Ήμουν κότα. Δεν πίστεψα, δεν είχα την εμπιστοσύνη που είχαν οι άλλοι σε μένα ότι θα το βγάλω πέρα αυτό. Τότε υπήρχαν κανάλια που, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ, είχαν τις γνωστές εκπομπές που βάζεις τρεις ανθρώπους που μας έβριζαν κατ’ εξακολούθηση.

Πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Νομίζω ότι τόσο bullying τηλεοπτικό, εκείνη την εποχή, μαζί με τον Νίκο Μουτσινά δεν πρέπει να έχει ξαναφάει πρόσωπο στην τηλεόραση. Δεν μας ήθελαν γιατί, για τότε, ήμασταν κάτι διαφορετικό. Ήμασταν, νομίζω, μπροστά και είχαμε κάνει πράγματα που ήταν μια άλλη κατάσταση από τη συνηθισμένη.

Την μέρα που κοπήκαμε με τον Νίκο είχαμε μέσο όσο 27% στην εκπομπή. Θέλω να πω πως ήταν όλο λίγο περίεργο. Δεν ήξερε και ο κόσμος τι να περιμένει από εμάς, ίσως να μην επικοινωνήθηκε και σωστά τι έπρεπε να περιμένει από εμάς. Πραγματικά δεν καταλάβαινα γιατί μας βρίζουν οι άνθρωποι. Δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Επηρεάστηκε και ο Νίκος. Και τότε χάσαμε και οι δύο γιαγιά και παππού» εξήγησε η Κατερίνα Ζαρίφη.