Η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Παύλος Σταματόπουλος αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές του Μεσημέρι Yes

Η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Παύλος Σταματόπουλος αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές του Μεσημέρι Yes

Τίτλοι τέλους έριξε η εκπομπή «Μεσημέρι Yes» και η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Παύλο Σταματόπουλο στο τέλος της εκπομπής θέλησαν να αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές που τόσο καιρό τους στήριξαν.

“Ελάτε να τα πούμε λιγάκι μεταξύ μας γιατί έχουμε χτίσει μια σχέση επικοινωνίας από τον Ιούλιο και μετά με το Καλοκαίρι Not και τώρα με το “Μεσημέρι Yes. Πρέπει, λοιπόν, να ολοκληρώσουμε αυτό τον κύκλο γιατί, όπως καταλαβαίνετε, η δική μας θέση η ψυχαγωγική είναι πάρα πολύ δύσκολη. Αυτή η εκπομπή στήθηκε με πάρα πολλά ρεπορτάζ εξωτερικά, με ανθρώπους που βγαίνουν έξω για θέματα, κάτι που δεν μπορεί να γίνει πλέον όπως καταλαβαίνετε για λόγους προληπτικούς και επειδή δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε. Επομένως, μια τέτοια εκπομπή δεν είναι βιώσιμη με βάση τη θεματολογία της και πρέπει να δώσει τη θέση της κάπου που είναι πιο σημαντικό να υπάρχει, σε μια εκπομπή που είναι ενημερωτική για να μπορεί να σας ενημερώνει”, σημείωσε ο Παύλος Σταματόπουλος.

Από την άλλη πλευρά, η Κατερίνα Ζαρίφη είπε: “Θέλω να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ μαζί με τον Παύλο, γιατί αυτό το διδυμάκι ξεκίνησε από το Καλοκαίρι Not και το πήγε φεστιβάλ, όλους τους δημοσιογράφους που συνεργάστηκαν μαζί μας και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και εννοείται τα παιδιά εδώ στο πλατό, την παρέα μας, όλους τους τεχνικούς. Να ευχαριστήσουμε το κοντρόλ, όλο το OPEN Beyond για τη στήριξη. Δεν λέμε τώρα όλα τα ονόματα γιατί αφήσαμε πολύ λίγο χρόνο στο τέλος, δεν είμαστε καλοί στους αποχαιρετισμούς. Άλλωστε αυτό δεν είναι κάτι μόνιμο, είναι προσωρινό”.