Η Κατερίνα Ζαρίφη ανακοίνωσε το νέο επαγγελματικό της βήμα

Η Κατερίνα Ζαρίφη ανακοίνωσε το νέο επαγγελματικό της βήμα

Το νέο της επαγγελματικό βήμα μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ανακοίνωσε πως έπειτα από τρία χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με το ραδιοφωνικό σταθμό Easy 97,2 αποφάσισε να πει ένα προσωρινό αντίο αφού του χρόνου θα τα λέει με τους ραδιοφωνικούς της φίλους από τη συχνότητα του rythmos 94,9.

«Δεν είναι αντίο… Αλλά εις το επανιδείν… Easy breakfastόπουλα κάπου εδώ πατάμε pause… Πέρασαν 3 χρόνια που για μένα το πρωινό ξύπνημα έγινε γιορτή… Γιατί κάθε μέρα εσείς μας δίνατε την δύναμη και την χαρά να ερχόμαστε αχάραγο στην παρέα μας… Και κάναμε αυτό το πρωινό ένα απ τα πιο αγαπημένα του ελληνικού ραδιοφώνου!

Αλλά οι δυνάμεις εξασθενούν. Και το πρωινό ραδιόφωνο θέλει δυνάμεις για να ξυπνάς με κέφι τον άνθρωπο που σου εμπιστεύεται την μέρα του. Όποτε του χρόνου όταν ο ήλιος πέφτει θα τα λέμε από τον @rythmos949fm. Γιατί τα πανηγύρια απαγορεύτηκαν αλλά το μεγαλύτερο… επιστρέφει! Φαμίλια του @easy972gr κάνατε αυτό τον αποχαιρετισμό έναν απ τους δυσκολότερους και αιτία η αγάπη μας».