Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει αν συνεχίσει στις “Άγριες Μέλισσες” και την επόμενη σεζόν

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει αν συνεχίσει στις “Άγριες Μέλισσες” και την επόμενη σεζόν

Συνέντευξη στην εφημερίδα Real, παραχώρησε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο της Μυρσίνης στη σειρά “Άγριες Μέλισσες” και αποκάλυψε ότι θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να βρίσκεται στο τηλεοπτικό Διαφάνι.

Μοιάζεις ενθουσιασμένη με την ηρωίδα σου…

Μα είμαι! Είναι αληθινά δώρο για εμένα και δουλεύω πολύ σκληρά. Έχω φτιάξει τη βιογραφία της με όσα πέρασε, πώς μεγάλωσε, τι την “τραυμάτισε”, τι την πόνεσε, τι τη σκλήρυνε, πώς κρατήθηκε όρθια από την αυτοκτονία του πατέρα της, πώς κομματιάστηκε από τη δολοφονία του γιου της, πώς κρατήθηκε από έναν ερωτικό παρτενέρ για να πάρει ζωή… Ψάχνω πάντα τις ηρωίδες που παίζω και έχω δουλέψει και με τη Μυρσίνη πολύ. Μιλάμε με τη σεναριογράφο μας και την ευγνωμονώ που μου φωτίζει κάθε τόσο πτυχές της ηρωίδας.

Η οποία τι ετοιμάζει προσεχώς, αλήθεια;

Ξέρω πολύ λίγα πράγματα και προτιμώ να μη γνωρίζω από πριν όσα σχεδιάζονται για εκείνη. Μου αρέσει να εκπλήσσομαι με το που παίρνω τα σενάρια στα χέρια μου, όπως ακριβώς εκπλήσσονται και οι τηλεθεατές. Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα για έναν ηθοποιό; Να ανυπομονεί να μάθει όσα έρχονται για το ρόλο που παίζει και μετά να κάνει γυρίσματα στις ιδανικότερες συνθήκες με ένα απίστευτα δυνατό team ηθοποιών; Όχι.

Θα παραμείνεις στη σειρά και του χρόνου;

Φυσικά. Με πολύ μεγάλη χαρά, γιατί, όπως σου τόνισα, πρόκειται για μία από τις πιο ωραίες δουλειές της πορείας μου στο χώρο.

Σε φωνάζουν “Μυρσίνη” στο δρόμο ή όχι;

Όχι, όχι, ευτυχώς όχι. Κατερίνα με φωνάζουν και μου λένε πολύ όμορφα λόγια, όπως εξίσου ωραία λόγια μού γράφουν στα social media.