Κατερίνα Γκαγκάκη για τον θάνατο του πατέρα της: “Εκείνη η στιγμή που τον άφησα στην Εντατική…”

Κατερίνα Γκαγκάκη για τον θάνατο του πατέρα της: "Εκείνη η στιγμή που τον άφησα στην Εντατική…"

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη, βρέθηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη και μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της, που έφυγε από τη ζωή πριν από τρεις περίπου μήνες.

«Θεωρούσα πως το 2019 ήταν μια εξαιρετικά καλή χρονιά για μένα.

Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020 θεωρώ πως το πάλευα. Από τον Μάρτιο και μετά ήταν λες και πέρασε χιονοστιβάδα και για λίγο με πήρε μαζί. Αισθάνομαι καλύτερα, δεν μπορώ να πω. Ήταν μια “μαύρη” χρονιά για μένα.

Νομίζω ότι με απόλυτη βεβαιότητα έχασα τον κόσμο με τον θάνατο του μπαμπά μου και το λέω και εν μέρει ντρέπομαι. Γιατί έχω χάσει και τη μαμά μου και σκέφτομαι μήπως την αδικώ και την αγαπούσα λιγότερο.

Με μεγάλη βεβαιότητα πιο μπορώ να πω ότι αυτή η χρονιά μου πήρε το κέντρο της ζωής μου. Ίσως θα έπρεπε να έχω ένα άλλο κέντρο ζωής σε αυτή τη φάση. Ήμουν τόσο επικεντρωμένη στον πατέρα μου.

Ανακάλυψα ότι δεν μπορώ να βρω άλλον άνθρωπο σαν κι αυτόν. Δεν φανταζόμουν ότι θα αισθάνομαι λες και μου έχεις ξεριζώσει από το στομάχι. Περνάει, μαλακώνει.

Αλλά νομίζω ότι το 2020 όλο και ό,τι γίνει από δω και μπρος θα είναι μια εικόνα. Θα είναι εκείνη η στιγμή που τον άφησα στην Εντατική και βγήκα έξω. Και δεν θα την ξεχάσω ποτέ» είπε συγκινημένη η Κατερίνα Γκαγκάκη.