Η Καίτη Γαρμπή έγινε… emoji

Η Καίτη Γαρμπή έγινε… emoji

Σε μία εντυπωσιακή και πρωτοποριακή για τα ελληνικά καλλιτεχνικά δεδομένα ιδέα προχωρά η Καίτη Γαρμπή, αποκτώντας τα δικά της… emoji!

Σε μια τέτοια κίνηση έχει προβεί και η Kim Kardashian η οποία είχε σαρώσει τα social media με τα Kimoji, τα στίκερς που απεικόνιζαν τον εαυτό της σε διάφορες πόζες. Αυτό ετοιμάζεται να κάνει και η Καίτη Γαρμπή, η οποία δημιούργησε τα Kaitoji.

Η τραγουδίστρια το ανακοίνωσε με μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έγραψε στη λεζάντα: Σε λίγες μέρες έρχονται τα Kaitoji στα κινητά μας!!! Καλά, θα γελάσουμε πολύ!!! #kaitoji #stickerpack #kaitigarbi και τρέλανε τους fans της, οι οποίοι δείχνουν να τα περιμένουν πως και πως.

Όπως μάθαμε, η συλλογή των kaitoji θα περιλαμβάνει πολλά σχέδια από την πορεία της στην δισκογραφία, που σύντομα συμπληρώνει τα 30 χρόνια, αλλά και κάποια πιο ειδικά, εμπνευσμένα από τον χαρακτήρα και το χιούμορ της Καίτης, αλλά και τα αστεία όλου του team και των θαυμαστών της.

Τα kaitoji θα είναι σύντομα διαθέσιμα στο app store, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως είναι η πρώτη φορά που Έλληνας καλλιτέχνης προχωρά σε μία τέτοια κίνηση, η οποία είναι διαδεδομένη μεταξύ των celebrities του εξωτερικού.