Η Κάτια Ταραμπάνκο απαντά για τις κατηγορίες bullying στην Ελευθερία Καρναβά

Η Κάτια Ταραμπάνκο απαντά για τις κατηγορίες bullying στην Ελευθερία Καρναβά

Χαμός επικράτησε στο πλατό του GNTM, όταν η Μαρίνα κατηγόρησε μπροστά στους κριτές την Κάτια για bullying στην Ελευθερία, η οποία ζήτησε συγγνώμη από τη συμπαίκτρια της.

Η Κάτια Ταραμπάνκο, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιάς των Κου Κου», απάντησε στις κατηγορίες για bullying στην Ελευθερία Καραναβά.

«Με ενόχλησε πάρα πολύ το γεγονός πως άτομα παίζουν με λέξεις οι οποίες δεν ξέρουν καν τι σημαίνουν. Το γεγονός ότι λέω στις Ελευθερία να μαζέψει τα πράγματά της στο σπίτι, γιατί τότε μόνο της απευθύνω τον λόγο, δεν είναι bullying. Το αν είναι ο τρόπος μου απότομος, είναι απότομος, γιατί είμαστε τόσο καιρό μέσα στο σπίτι και κάποιοι κανόνες είναι βασικοί.

Η Ελευθερία δεν είναι μωρό, είναι 20 χρονών και ξέρει καλά τι της γίνεται. Δε μου έχει απευθύνει μια φορά τον λόγο να μου πει πως δεν της αρέσει ο τρόπος μου και να το κόψω. Αν μου το έλεγε, θα το δεχόμουν. Ζήτησα συγγνώμη για οτιδήποτε μπορεί να έχει παρεξηγηθεί αυτή η κοπέλα. Και από εδώ και στο εξής “Ελευθερία; Συγγνώμη, ποια Ελευθερία;”» είπε η Κάτια Ταραμπάνκο.