Η Κάτια Δανδουλάκη “Μένει σπίτι” και στέλνει το δικό της μήνυμα

Η Κάτια Δανδουλάκη "Μένει σπίτι" και στέλνει το δικό της μήνυμα

Η επικοινωνιακή εκστρατεία της ΕΡΤ κατά του κορονοϊού, με το σύνθημα «Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε», συνεχίστηκε με την Κάτια Δανδουλάκη.

Η ηθοποιός προσπάθησε να συμβάλει με αυτόν τον τρόπο στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, προτρέποντας τους πολίτες να αποφύγουν κάθε άσκοπη μετακίνηση.

«Γεια σας από το σπίτι. Πρέπει να σας εξομολογηθώ ότι όλη αυτή η φουρτούνα που μας βρήκε μας έδωσε και πολλές ευκαιρίες νομίζω. Να ξεκουραστούμε, να κοιμηθούμε – προσωπικά εγώ το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ – να σκεφτούμε γιατί δεν προλαβαίναμε να σκεφτούμε μέσα σε αυτή την τρέλα που δουλεύαμε. Να οργανώσουμε τον εαυτό μας, τον οργανισμό μας, τι σκέψεις μας, την καθημερινότητά μας για να μπορέσουμε όταν θα δούμε μπροστά το τούνελ, να χαρούμε το φως.

Έχω βρει πολλούς τρόπους να απασχολώ τον εαυτό μου, τα βιβλία μου, ταινίες να βλέπω, να τακτοποιώ τα συρτάρια μου, τις ντουλάπες μου και να σκέφτομαι ότι με περιμένει κάποια στιγμή όπως όλους μας, φως, ζωή και υγεία. Αρκεί να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, να αγαπήσουμε τους άλλους, να σεβόμαστε αυτά που μας λένε. Θα τα καταφέρουμε! Σπίτι μας τώρα με πολύ προσοχή, για να χαρούμε πολλά μετά», είπε η Κάτια Δανδουλάκη.