Η Ιλένια Ουίλιαμς μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Η Ιλένια Ουίλιαμς μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», βρέθηκε η Ιλένια Ουίλιαμς.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τον χωρισμό της από τον επί πέντε χρόνια σύντροφό της, Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Έτσι έρχονται τα πράγματα στη ζωή. Ή προχωράς ή σταματάς. Ήμασταν πέντε χρόνια μαζί. Μετά τον χωρισμό επέλεξα να κλειστώ τρεις μήνες στον εαυτό μου. Και στη σχέση μέσα όταν με ρωτούσαν για το μέλλον μας, αισθανόμουν περίεργα. Ακόμη και το κομμάτι της δημοσιοποίησης του χωρισμού, ήθελα να κάτσω λίγο πιο πίσω.

Όταν είσαι με έναν άνθρωπο είναι ένα ευχάριστο γεγονός, όταν όμως χωρίζεις ξαφνικά όλοι το αντιμετωπίζουν ως κάτι δυσάρεστο. Ξέρω ότι είναι κάτι που απασχολεί», ανέφερε αρχικά η Ιλένια για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και συνέχισε, «Είμαι ένας άνθρωπος που κρατάω τις καλές στιγμές. Μετά από πέντε χρόνια είτε προχωράς είτε σταματάς.

Έχουμε περάσει όμορφες στιγμές και αυτές κρατάω. Φανταζόμασταν αλλιώς το μέλλον. Θέλαμε διαφορετικά πράγματα να στο πω πιο απλά. Εγώ είμαι σε μια φάση που θέλω να δώσω πάρα πολύ βάση στη δουλειά μου, σε αυτό το καινούργιο ξεκίνημα που κάνω τώρα. Θέλω να δω και την Ιλένια… Γιατί ακριβώς επειδή πάντα έκανα λίγο πίσω, αποφάσισα πως πρέπει να κάνω και λίγο μπροστά. Για μένα…»