Η Θεοφανία Παπαθωμά αποκαλύπτει πως αντέδρασε η κόρης της όταν είδε τη σκηνή με το χαστούκι στις Άγριες Μέλισσες

Η Θεοφανία Παπαθωμά αποκαλύπτει πως αντέδρασε η κόρης της όταν είδε τη σκηνή με το χαστούκι στις Άγριες Μέλισσες

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», παραχώρησε η Θεοφανία Παπαθωμά.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του «ΑΝΤ1», Άγριες Μέλισσες κάνοντας μάλιστα και μια αποκάλυψη για όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

«Στις «Άγριες Μέλισσες» δε νομίζω ότι θα μπορούσα να πω όχι. Δεν υπάρχει ηθοποιός που θα έλεγε όχι. Εμένα μου άρεσε από τη στιγμή που μου τα αφηγήθηκαν. Όταν διάβασα το σενάριο ενθουσιάστηκα…Η σχέση μου με τον Γιάννη Κουκουράκη σταματάει μετά από ένα πολύ σκληρό επεισόδιο. Δεν έχει γυριστεί ακόμη» ανέφερε η Θεοφανία.

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε και για τα δυο της παιδιά Αχιλλέα και Αγάπη που όπως αποκάλυψε παρακολουθούν τη σειρά.

Η ηθοποιός μάλιστα ανέφερε και ένα περιστατικό με την αντίδραση της κόρης της όταν είδε τη σκηνή με το χαστούκι αλλά και τη σκηνή που της απαγόρευσε ο γιος της να γυρίσει.

«Ο Αχιλλέας το βλέπει, του αρέσει πάρα πολύ. Η Αγάπη είναι 4,5 χρονών. Της αρέσει η σειρά αλλά έχει πολλές ερωτήσεις. Έχει καταλάβει τι δουλειά κάνω. Είδαμε τα σκηνή με το χαστούκι που μου έδινε ο Κωνσταντής και έκανε «Μπαμ, μαμά μπαμ. Γιατί μαμά κλαις;». Προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι είναι ψέματα. Στον Αχιλλέα αρέσει πολύ, έχει κολλήσει και είναι και δύσκολος. Του αρέσει πάρα πολύ όλο εκτός από την ερωτική σκηνή με τον Κωνσταντή, μου είπε «Αυτή τη σκηνή δε θα τη γυρίσεις»».