Η Θεοφανία Παπαθωμά αποκαλύπτει πως αντέδρασε ο γιος της όταν έμαθε πως θα εμφανιστεί με εσώρουχα στις “Άγριες Μέλισσες”

Η Θεοφανία Παπαθωμά αποκαλύπτει πως αντέδρασε ο γιος της όταν έμαθε πως θα εμφανιστεί με εσώρουχα στις “Άγριες Μέλισσες”

Αίσθηση προκάλεσε η σκηνή που είδαμε στην σειρά Άγριες Μέλισσες, που η Θεοφανία Παπαθωμά έμεινε με τα εσώρουχα όταν την παράτησε στον στάβλο ο Γιάννης Κουκουράκης.

Η ηθοποιός που μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό», σχολίασε την συγκεκριμένη σκηνή, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως αντέδρασε ο γιος της όταν του είπε πως θα εμφανιστεί με τα εσώρουχα στη σειρά.

«Το συνεργείο είναι πολύ καλό, ο συμπρωταγωνιστής μου άψογος οπότε δεν ήταν τόσο δύσκολο η αλήθεια είναι. Το πιο δύσκολο ήταν ο στάβλος, σε έναν αληθινό στάβλο που ζουν άλογα, μύριζε λίγο. Όλοι είναι εναντίον του Κωνσταντή, το τόσο γλυκό παιδί που μου ζήτησε 100.000 φορές συγγνώμη για αυτή τη σκηνή που γυρίσαμε. Δεν ένιωθε καθόλου καλά. Είναι μια σκληρή σκηνή η αλήθεια είναι.

Ζήτησα από την σεναριογράφο να την κάνει ακόμα πιο δραματική. Τον προετοίμασα τον γιο μου, αλλά βέβαια μου είπε να μην τη γυρίσω, μου απαγόρευσε αυτή τη σκηνή αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Του ζήτησα συγγνώμη και ζήτησα την κατανόηση του. Όλα τα επαγγέλματα έχουν τις δυσκολίες τους», είπε η Θεοφανία Παπαθωμά.