Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλάει για την πολυσυζητημένη κλίκα του GNTM

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλάει για την πολυσυζητημένη κλίκα του GNTM

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town, δεν δίστασε να αναφερθεί στο θέμα που έχει απασχολήσει πολύ όσους παρακολουθούν το GNTM, τη φημολογούμενη κλίκα των τριών κοριτσιών στο reality: Της Εύης, της Μικαέλας και της Μέγκυ.

Η Ηλιάνα δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Το τι κάνουν τα κορίτσια στο σπίτι δεν μας αφορά εφόσον δεν το φέρνουν σε μας. Εμείς είμαστε εκεί για να δουλέψουμε. Το τι χαρακτήρα έχει κάθε κοπέλα στο σπίτι δεν είναι δικό μας πρόβλημα. Είναι σαν να έχω τσακωθεί με την αδερφή μου στο σπίτι, να πηγαίνω στον Μπράτη και να μου λέει «Τσακώθηκες με την αδερφή σου χτες; Φύγε».

Δεν σε επηρεάζει στην κριτική σου;

Ανθρώπινα ίσως και να επηρεαστώ. Θα προσπαθήσω όμως όσο γίνεται να μην το αφήσω να με επηρεάσει, γιατί είμαι εκεί για να βοηθήσω τα κορίτσια επαγγελματικά. Ας τα βρουν μόνες τους σε ό,τι έχει να κάνει με την ψυχολογία και τους χαρακτήρες τους. Δεν μπορώ να επέμβω από τη στιγμή που είναι κάτι που δεν έχει έρθει μπροστά μας. Κανένας μας δεν το ήξερε και σοκαριστήκαμε όταν το είδαμε, γιατί εμείς έχουμε μια άλλη εικόνα για όλα τα κορίτσια. Μαζί μας είναι όλες πολύ γλυκές και συγκρατημένες. Ούτε που ξέραμε ότι υπήρχαν κλίκες, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.