Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντάει στο αν είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντάει στο αν είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Με αφορμή την συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του “Next Top Model“, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Γυναίκα” και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

“Δεν ασχολούμαι καθόλου με το τι λέγεται και το τι γράφεται, δεν έχω ιδέα. Ως άνθρωπος θα μιλήσω σπάνια για την προσωπική μου ζωή. Είμαι πολύ κλειστή, ειδικά σε αυτό το κομμάτι, δεν το μοιράζομαι. Δεν είμαι γενικά του κουτσομπολιού στη ζωή μου, δεν ασχολούμαι και με το τι κάνουν οι άλλοι, οπότε δεν θ’ ασχοληθώ και με το τι λένε για μένα. Εγώ είμαι μια χαρά, περνάω πολύ ωραία. Καθένας, μπορεί να πει ό,τι θέλει, έχει το ελεύθερο από μένα, με όλη μου την αγάπη!”, είπε η Ηλιάνα.

Ωστόσο, η ίδια παραδέχτηκε πως είναι από τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν οικογένεια, αναφέροντας: “Σίγουρα το έχω σκεφτεί, αλλά είμαι γυναίκα καριέρας και το βλέπω να γίνεται στο πολύ μακρινό μέλλον. Αγαπάω τόσο πολύ τη δουλειά μου, προς το παρόν, που ούτε κατοικίδιο δεν σκέφτομαι ν’ αγοράσω”.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.