Η Ζωζώ Σαπουντζάκη επέστρεψε στο σπίτι της στην Κινέτα που κάηκε το 2018

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη επέστρεψε στο σπίτι της στην Κινέτα που κάηκε το 2018

Στο σπίτι της στην Κινέτα, που είχε καεί ολοσχερώς τον Ιούλιο του 2018, επέστρεψε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Η ηθοποιός έμενε για πολλά χρόνια στο συγκεκριμένο σπίτι, το οποίο αποτελούσε την Κύρια κατοικία της. Ωστόσο, όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, είχε αποχωρήσει από την περιοχή και φιλοξενήθηκε σε φίλους της στο Λουτράκι.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε στην εφημερίδα “On Time” και τη Σάσα Σταμάτη και αναφέρθηκε στην επιστροφή της στο σπίτι που έχει γράψει ιστορία με τα μεγάλα πάρτι που έκανε.

«Μένω πλέον στο ισόγειο της Κινέτας. Εδώ και 3 μήνες. Έχει σωθεί μόνο το ισόγειο, το άλλο έχει μείνει έτσι. Έχω κάτι προσφορές μήπως το πάρουν. Το σπίτι αποκλείεται να ξαναγίνει όπως ήταν γιατί δεν με ενδιαφέρει και δεν έχω τα χρήματα. Αρκούμαι στο ισόγειο, κάνω τα μπάνια μου, βλέπω τη θάλασσα γιατί έχουν καεί όλα τα πεύκα. Είμαι ικανοποιημένη. Το απάνω σπίτι είναι καμένο, το περιφρονώ», είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Στη συνέχεια, η ίδια ρωτήθηκε για την αποκάλυψη που έγινε στην εκπομπή “Το Πρωινό” σχετικά με την πρόταση που της έγινε από το “Just The Two Of Us”:

«Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να κάνω μια συνάντηση με τον κύριο Νίκο Κοκλώνη για να συμμετέχω στο “Just The Two Of Us”, να τραγουδήσω. Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω, θα το συζητήσω και στη συνέχεια θα αποφασίσω».