Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι”

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι”

Μια έκπληξη περίμενε τον Νίκο Μουτσινά στην εκπομπή του “Καλό Μεσημεράκι”.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της στήλης “χρυσή τηλεόραση” έκανε μια τηλεφωνική παρέμβαση, η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε άφωνος και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι μιλάει με την αγαπημένη ηθοποιό.

«Νίκο, Νίκο, Νίκο με ακούς; Εγώ είμαι η Ζωζώ. Επειδή μιλάς για τα χρόνια και την ηλικία, εγώ έχω να σου πω το εξής: Ο Κραουνάκης ο Σταμάτης μου έγραψε τα χρόνια δε τα μέτρησα με την ταυτότητά μου γιατί εγώ είχα ταυτότητα τη σθεναρή μου οντότητα, το σκήπτρο του, την κορόνα μου και τα διαμαντικά μου. Νίκο να σου πω κάτι, εγώ σε αγαπάω πάρα πολύ, Με θυμάσαι μωρέ που σε έπαιρνα από το χεράκι και σε πήγαινα βόλτα στην Θεσσαλονίκη; Νίκο να ξέρες σε αγαπάω πολύ, σε θαυμάζω σε χαίρομαι. Είσαι ειλικρινής, ντόμπρος, αυθόρμητος, είσαι αυτός που είσαι ένας και μοναδικός. Ξέρω ότι μ αγαπάς», είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Μάλιστα, όταν ο Νίκος Μουτσινάς την ρώτησε “ποιο είναι το μυστικό που δεν έχει σβήσει ούτε μια σπίθα από την φλόγα που έχει στην ψυχή της”, η Ζωζώ απάντησε:

«Δεν έχω κανένα μυστικό, κουράζομαι και αυτή τη στιγμή είμαι στην Κινέτα και καθαρίζω. Κάνω δουλειές, κάνω τα πάντα. Θυμάμαι την Ρένα Βλαχοπούλου όταν την έφερα εδώ με ξύπνησε 7 η ώρα και μου λέει “σήκω μωρή τεμπέλα πάρε το σφουγγαρόπανο, να σφουγγαρίσεις το πάτωμα”».

Στο τέλος, η Ζωζώ Σαπουντζάκη δε δίστασε να πει και ένα τραγούδι.