Η ζωή της Kim Kardashian στη μεγάλη οθόνη;

Η ζωή της Kim Kardashian στη μεγάλη οθόνη;

Μολονότι επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί το γύρισμα κάποιας ταινίας με θέμα τη ζωή της Kim Kardashian, πολλοί όμως εκτιμούν πως είναι θέμα χρόνου να δούμε τη βιογραφία της πιο διάσημης τηλεπερσόνας του πλανήτη στη μεγάλη οθόνη.

Η ίδια η Kim γνωρίζει για τις φήμες και σε συνεντεύξεις της ανέφερε και ποια ηθοποιος  θα επέλεγε η ίδια για να την ενσαρκώσει σε μια κινηματογραφική μεταφορά της ζωής της.

Και ενώ στην αρχή έλεγε διαρκώς πως προτιμά το ρόλο να τον πάρει κάποια από τις αδελφές της “για να μείνει στην οικογένεια” είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της και μάλιστα έδειξε προτίμηση στη μικρότερη αδελφή της, την Kylie Jenner, την οποία είπε πως θεωρεί ιδανική για το ρόλο, τώρα μας είπε πως δεν αποκλείει το γεγονός τον συγκεκριμένο ρόλο να τον πάρει κάποια χολιγουντιανή σταρ.

Συγκεκριμένα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Extra, όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν θεωρεί πως η Jennifer Lawrence θα μπορούσε να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ταινία με θέμα τη ζωή της Kim, η ίδια απάντησε “Φυσικά και θα μπορούσε. Είναι η καλύτερη ηθοποιός”.

Ίσως η αναφορά στο όνομα της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού, να μην είναι τυχαία, αφού η Jennifer συχνά δηλώνει φανατική θαυμάστρια του reality Keeping Up With The Kardashians και το δήλωσε και δημόσια στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής The Tonight Show.