Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μιλάει για το remake της «Πολυκατοικίας»

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μιλάει για το remake της «Πολυκατοικίας»

Η φετινή τηλεοπτική χρονιά βρίσκει την Ευδοκία Ρουμελιώτη να μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε γυρίσματα για τη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» και στην θεατρική παράσταση «Ο κύκλος του έρωτα» που έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 3 Μαΐου.

Η ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «MYtv», μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στην επιστροφή της «Πολυκατοικίας» μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Ποια στιγμή σας ξεχωρίζετε τηλεοπτικά;

Σίγουρα το «Θα βρεις τον δάσκαλο σου» που είναι μια σειρά που με έκανε γνωστή, αλλά αγάπησα πάρα πολύ και την «Πολυκατοικία». Ο ρόλος της Μπέτυς μου άρεσε πάρα πολύ, γιατί ήταν τελείως κόντρα σε αυτό που θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί για μένα.

Η «Πολυκατοικία» του χρόνου θα γίνει στον ΣΚΑΪ και βλέπουμε κι άλλες σειρές να αναβιώνουν ξανά. Πως σας φαίνεται αυτό;

Θεωρώ ότι τα πράγματα πρέπει να τελειώνουν και να ξαναρχίζουν νέα, ότι γίνονται τη συγκεκριμένη στιγμή, με τις συγκεκριμένες συνθήκες και καλό είναι να κλείνουν οι κύκλοι και να ανοίγουν άλλοι όμορφοι. Όμως για να το κάνουν μπορεί να έχουν δίκιο και να βγει κάτι που θα είναι ακόμα πιο ζωντανό και πιο όμορφο. Αν μου γίνει πρόταση για να κάνω ένα γκεστ επεισόδιο την Μπέτυ, θα το έκανα με μεγάλη χαρά γιατί αγάπησα πολύ αυτόν τον ρόλο.