Η Ευαγγελία Μουμούρη μιλάει για τον σύντροφό της και τις σχέσεις με την κόρη του

Η Ευαγγελία Μουμούρη μιλάει για τον σύντροφό της και τις σχέσεις με την κόρη του

Η Ευαγγελία Μουμούρη διατηρεί εδώ και αρκετά χρόνια σχέση με τον Αλέξανδρο Μαμμόπουλο, ενώ έχει φροντίσει να κρατήσει τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από τη σχέση τους.

Οι δύο τους φαίνεται πως έχουν βρει την ευτυχία και η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10» για την ίδια και πως βιώνει αυτή τη σχέση.

«Είμαι χαμηλού προφίλ, δεν θέλω να μαθαίνουν πάρα πολλά για εμένα, γιατί θεωρώ ότι όσο περισσότερο μαθαίνεις εσύ για τα προσωπικά μου χάνω από το “παραμύθι” που θέλω να πουλήσω μέσω της δουλειάς μου», είπε και συμπλήρωσε για την ίδια και τον Αλέξανδρο: «Είμαι ένας άνθρωπος που θέλω τη μοναξιά μου. Την περιφρουρώ και εγώ και ο σύντροφός μου για αυτό και είμαστε τόσα χρόνια μαζί. Θέλω να περνάω χρόνο και μόνη μου. Στο σπίτι απομονώνομαι, απομονώνεται και αυτός… Δεν είμαστε συνέχεια μαζί, θα πνιγόμουν».

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην σχέση που έχει με την κόρη του συντρόφου της. Στο παρελθόν έχει αναφέρει τον εαυτό της ως «μητριά». «“Η κακή μητριά με τα κόκκινα μηλαράκια…”», είπε με χιούμορ και συμπλήρωσε: «Έχω καλή σχέση. Δεν ξέρω πως είναι οι άλλες μητριές, ξέρω πως είμαι εγώ. Απέναντι σε ένα παιδί που το βλέπω μεγαλώνει, που δεν είναι βιολογικό μου παιδί, αλλά συμμετέχω κι εγώ στην ανάπτυξη της. Η σχέση αυτή χτίζεται με τα χρόνια και εξελίσσεται».