Η Ευαγγελία Αραβανή αποκαλύπτει τη στιγμή που ερωτεύτηκε τον Νίκο Οικονομόπουλο

Η Ευαγγελία Αραβανή αποκαλύπτει τη στιγμή που ερωτεύτηκε τον Νίκο Οικονομόπουλο

Η Ευαγγελία Αραβανή διανύει την πιο όμορφη και δημιουργική περίοδο της ζωής της καθώς μετά την παρουσίαση του My Style Rocks, ανέλαβε και το Dancing With The Stars 6 με τα πρώτα σχόλια να είναι ιδιαίτερα κολακευτικά.

Το ίδιο καλά είναι και στην προσωπική της ζωή, καθώς τους τελευταίους μήνες διατηρεί δεσμό με τον τραγουδιστή, Νίκο Οικονομόπουλο. Η παρουσιάστρια αν και απέφευγε να μιλήσει ανοιχτά για τον σύντροφο της, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TV Έθνος αναφέρθηκε σε αυτόν και αποκάλυψε άγνωστες πληροφορίες της σχέσης τους.

Αρχικά, ανέφερε πως στον Νίκο Οικονομόπουλο τη γοήτευσε ο χαρακτήρας του, αλλά και ο τρόπος που την προσέγγισε: “Ο χαρακτήρας του. Και ο τρόπος που με προσέγγισε. Βέβαια, με τον Νίκο δεν γνωριστήκαμε τώρα. Είχαμε γνωριστεί για πρώτη φορά πριν από αρκετά χρόνια, αλλά δεν είχε προκύψει κάτι άλλο πέρα από μια απλή γνωριμία και μια τυπική κουβέντα. Μάλλον τώρα ήταν το σωστό τάιμινγκ”.

Στην συνέχεια αποκάλυψε πώς έγινε η πρώτη τους γνωριμία λέγοντας: “Ολο ξεκίνησε από μια συνάντησή μας. Σε έναν χώρο. Αρχίσαμε να μιλάμε, του είπα εγώ πράγματα που θαυμάζω σε εκείνον και ο Νίκος πράγματα που θαυμάζει σε εμένα. Σε μια γενική συζήτηση. Και έτσι ξεκίνησε…”.

Όπως ανέφερε, με τον Νίκο ανταλλάζουν απόψεις.
Τι της είπε για το Dancing With Te Stars;

“Τον ρώτησα και η γνώμη του ήταν σύμφωνη με τη δική μου. Ήταν θετικός, του άρεσε ως ιδέα και νομίζω πως είναι περήφανος για μένα”, εκμυστηρεύτηκε.

Τέλος, αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο της τραγούδι από τις επιτυχίες του συντρόφου της: “Είναι πολλά, αλλά θα σου που πω αυτό με το οποίο γίνεται χαμός και του το είπα από την πρώτη μας συνάντηση. Δεν χρειάστηκα δεύτερη φορά για να το ακούσω. Το «Για κάποιον λόγο» που για κάποιον λόγο τελικά γίνονται όλα”.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.