Η ερωτική εξομολόγηση on air στο Κωστόπουλο και η ατάκα για το Λάτσιο

Η ερωτική εξομολόγηση on air στο Κωστόπουλο και η ατάκα για το Λάτσιο

Η Κατερίνα Γκαγκάκη  ήταν καλεσμένη στον Πέτρο Κωστόπουλο και μίλησε και για τον Γιάννη Λάτσιο.

Η ραδιοφωνική παραγωγός και πρώην Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου Αντ1 έκανε on air ερωτική εξομολόγηση στον παρουσιαστή Πέτρο Κωτσόπουλο και αποκάλυψε πως θα ήθελε να είχε δεσμό με τον Γιάννη Λάτσιο.

Ο Πέτρος την ρώτησε: «Τα έχεις με τον Λάτσιo;» και η Κατερίνα του είπε: «Ρώτησε με αν θα ήθελα να τα έχω με τον Γιάννη Λάτσιο… Ενίοτε πάρα πολύ». Και τότε είπε ο Πέτρος: «Γύρνα πίσω ρε μ@λ@κ@… Είναι στο εξωτερικό» και το κοινό ξέσπασε σε γέλια…

«Πρέπει να είσαι στην ίδια φάση. It takes two to tango. Του έλεγα πάμε να φάμε κάτι, ξαναπάμε να φάμε κάτι, φάγαμε τον άμπακο!» είπε η Κατερίνα.
Και ο Πέτρος τόνισε: «Είναι μια λαϊκή απαίτηση την οποία συνυπογράφω και θα σας πάντρευα κιόλας».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος της είπε: «Η μάπα σου είναι ευνουχιστική. Εγώ δεν το πιστεύω γιατί δεν έχουμε βρεθεί σε κρεβάτι…. τουλάχιστον με μένα».

Και τότε η Κατερίνα Γκαγκάκη άφησε τον παρουσιαστή και το τηλεοπτικό κοινό άφωνους; «Δεν έχουμε βρεθεί σε κρεβάτι αν και έχω υπάρξει πολύ ερωτευμένη μαζί σου. Για μένα είσαι το πρότυπο αρσενικού, πειράζει; Τι να κάνουμε ρε Πέτρο! Έχω έρθει σε μεγάλη εκδήλωση σου, σε high party, έχεις έρθει να δεις το χώρο και έχουν κοπεί τα πόδια μου! Μπαίνεις μέσα και με εκείνο το ύφος που είχες τότε, ξέρεις εκείνο το ύφος των χιλίων Καρδιναλίων, και δεν ξέρω… κόβονται τα πόδια μου. Κοίτα να δεις πώς τα έφερε η ζωή».