Η επιθυμία της Μαρίας Μπεκατώρου να γίνει μαμά και το ενδεχόμενο υιοθεσίας

Η επιθυμία της Μαρίας Μπεκατώρου να γίνει μαμά και το ενδεχόμενο υιοθεσίας

Η Μαρία Μπεκατώρου σε συνέντευξη που παραχώρησε στη RealLife, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγο της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και είκοσι χρόνια, ενώ αποκάλυψε πως προς το παρόν η ίδια δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο υιοθεσίας ενός παιδιού.

Πόσα χρόνια είσαι με τον σύζυγό σου Αντώνη Αλεβιζόπουλο; Τι είναι αυτό που κρατά ζωντανό το πάθος σας;

Είμαστε μαζί 20 χρόνια, ούτε κι εγώ το πιστεύω! Είναι πολλά τα χρόνια, είναι υπέροχα χρόνια και ευχαριστώ τον Θεό που είμαστε μαζί. Αγαπιόμαστε αληθινά. Όταν αγαπάς αληθινά τα πάντα είναι πιο εύκολα. Όταν αγαπάς, κάνεις τα πάντα για να είστε χαρούμενοι και οι δύο. Απλά πράγματα.

Έχετε περάσει κρίση στη σχέση σας; Πώς καταφέρατε να την ξεπεράσετε;

Όχι, κρίση δεν θα το έλεγα. Μάλλον έχουμε περάσει περιόδους ελεγχόμενης… γκρίνιας, για να το πω πιο επιστημονικά. Να τσακωθούμε και να μη μιλάει ο ένας στον άλλον δεν έχει γίνει ποτέ. Όλα είναι θέμα καλής διάθεσης και φυσικά αληθινών συναισθημάτων. Αρκούν αυτά!

Υπάρχει ζήλια ανάμεσά σας;

Η ζήλια η φυσιολογική πρέπει να υπάρχει σε ένα ζευγάρι, είναι στο πλαίσιο μιας ωραίας σχέσης, χωρίς όμως υπερβολές. Η ζήλια ανανεώνει τον έρωτα. Άλλωστε, καλό είναι να υπάρχει ισορροπία. Δεν ήμουν ποτέ υπέρ ακραίων συμπεριφορών και έτσι ακριβώς είναι και ο Αντώνης.

Έχεις εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία σου να μεγαλώσετε την οικογένειά σας και να αποκτήσετε ένα παιδί. Μίλησέ μας γι’ αυτό.

Νομίζω ότι τα έχω πει όλα. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Θα θέλαμε. Αν δεν γίνει, έχουμε ο ένας τον άλλον. Η ζωή συνεχίζεται.

Έχεις σκεφτεί την πιθανότητα της υιοθεσίας;

Προς το παρόν, δεν το έχω σκεφτεί. Είμαι σε μια φάση που απλά προσπαθώ να ηρεμήσω και να μη σκέφτομαι κάτι παραπάνω. Όλα θέλουν ηρεμία και λογική αντιμετώπιση. Αυτό πλέον το έχω καταλάβει πολύ καλά.