Η επίσημη ανακοίνωση του STAR για τον Μάρκο Σεφερλή

Η επίσημη ανακοίνωση του STAR για τον Μάρκο Σεφερλή

Στην οικογένεια του Star θα βρίσκεται και αυτή την τηλεοπτική σεζόν ο Μάρκος Σεφερλής. Ο ηθοποιός θα αναλάβει τον τιμόνι της εκπομπής «Ραντεβού». Η πρεμιέρα έχει οριστεί στις 15 Οκτωβρίου, στις 18:50.

Ο τηλεοπτικός σταθμός, μέσα από επίσημη ανακοίνωση, αναφέρεται στην τηλεοπτική επιστροφή του Μάρκου.

Η ανακοίνωση του σταθμού:

«Ο ένας και μοναδικός στο είδος του, Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει στην οθόνη του Star ως οικοδεσπότης του οικογενειακού τηλεπαιχνιδιού ΡΑΝΤΕΒΟΥ!, για δεύτερη επιτυχημένη σεζόν. Από το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο από το Star στις 18:50.

Ραντεβού! Ο αγαπημένος Μάρκος Σεφερλής υπόσχεται με το ξεχωριστό του χιούμορ, όχι μόνο να μας διασκεδάζει τα Σαββατοκύριακα, αλλά και να μας βοηθήσει να βρούμε το ιδανικό μας ταίρι!

To Ραντεβού! είναι μια ανανεωμένη εκδοχή του πολύ επιτυχημένου τηλεοπτικού concept “Blind Date – Ραντεβού στα Τυφλά”.

Ένας παίκτης αναζητά – τι άλλο; –  το «άλλο του μισό» ανάμεσα σε τρεις υποψήφιους, κάνοντας ερωτήσεις που έχουν σχέση με τη συντροφικότητα, τον έρωτα, την απιστία, τον γάμο, χωρίς όμως να έχει μαζί τους οποιαδήποτε οπτική επαφή. Από τις απαντήσεις τους και με την πολύτιμη βοήθεια του Μάρκου Σεφερλή, στο τέλος κάνει την επιλογή του.

Ο παίκτης μπορεί να έχει μαζί του ως συνοδό κάποιο συγγενικό ή φιλικό του πρόσωπο, που συμμετέχει στη διαδικασία λέγοντας τη γνώμη του, χωρίς όμως να είναι αποφασιστική.

Η live – μπάντα τραγουδά τα αγαπημένα κομμάτια των παικτών, κρατώντας ψηλά το κέφι του κοινού, που παρακολουθεί από κοντά τα όσα γίνονται στο πλατό.

Το “ζευγάρι”, που προκύπτει, κερδίζει ένα ταξίδι, σε δημοφιλή τουριστικό προορισμό στην Ελλάδα, σε συνεργαζόμενα πολυτελή ξενοδοχεία με δύο μονόκλινα δωμάτια και διατροφή αλλά και 1000 ευρώ!

Το ταξίδι  θα καλυφθεί τηλεοπτικά από συνεργείο της εκπομπής και σε επόμενη εκπομπή  θα παρουσιάζεται το πώς πέρασε το ζευγάρι και αν τελικά ο παίκτης έκανε τη σωστή επιλογή!

Ενέργεια, ατάκες, πολύ γέλιο, τραγούδι, καλεσμένοι έκπληξη στο κοινό και ο σαρωτικός Μάρκος Σεφερλής με το αστείρευτο χιούμορ και «ανεβασμένη διάθεση, δηλώνει πανέτοιμος για το Ραντεβού! τα Σαββατοκύριακα  από την οθόνη του Star»!