Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το Survivor

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το Survivor

Λεπτομέρειες για το Survivor, που θα αρχίσει να προβάλλεται σύντομα, ανακοίνωσε ο ΣΚΑΙ.

Την ώρα που ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, Σάκης Τανιμανίδης, βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο όπου θα γίνουν τα γυρίσματα, το κανάλι του Φαλήρου εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το περιεχόμενο και την προβολή του.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Στο Survivor θα πάρουν μέρος 12 παίκτες που επιλέχτηκαν μέσα από εκατοντάδες συμμετοχές και 12 πρόσωπα που έχουν γίνει γνωστά στην Ελλάδα μέσα από τη δουλειά τους, που καλούνται να επιβιώσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο νησί, για βδομάδες, έχοντας στις αποσκευές τους τα απαραίτητα ρούχα και βασική προμήθεια φαγητού.

Από αυτές τις δύο ομάδες μόνο ένας διαγωνιζόμενος θα είναι αυτός που θα επιβιώσει στο τέλος και θα είναι ο νικητής που θα λάβει το μεγάλο έπαθλο.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο νησί οι διαγωνιζόμενοι θα συμμετέχουν σε ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια, γεμάτα δράση, με δοκιμασίες οι οποίες θα έχουν ανταμοιβή την ασυλία, με αποτέλεσμα να δοκιμαστούν όχι μόνο οι σωματικές αντοχές τους, αλλά και οι ψυχικές, ώστε να διασφαλίσουν μια θέση στο παιχνίδι.

Tο Survivor θα προβάλλεται τέσσερις φορές την εβδομάδα, με τους τηλεθεατές να βλέπουν πως εξελίσσεται η καθημερινότητα των παικτών.