Η επίσημη ανακοίνωση για την τελική λίστα των παικτών του Survivor

Η επίσημη ανακοίνωση για την τελική λίστα των παικτών του Survivor

Την επόμενη Δευτέρα ξεκινά το Survivor να προβάλλεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Το Survivor θα προβάλλεται από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, οι μισοί συμμετέχοντες θα είναι διάσημοι και οι άλλοι μισοί, πρόσωπα που απλά έκαναν αίτηση για το show.

Η λίστα των celebrities διαγωνιζόμενων διαμορφώνεται ως εξής.

Από άντρες και με αλφαβητική σειρά:

-Ο ράπερ ΒΟ

-Ο αθλητής της υδατοσφαίρισης, Κώστας Κοκκινάκης

-Ο ηθοποιός και παρουσιαστής Γιάννης Σπαλιάρας

-Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Λάμπρος Χούτος

-Το μοντέλο και παρουσιαστής Στέλιος Χανταμπάκης

-Ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης

Ενώ οι γυναίκες που θα λάβουν μέρος είναι, με αλφαβητική σειρά:

-Η αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ, Ευρυδίκη Βαλαβάνη

-Η αθλήτρια του Μουάι-Τάι (που συμμετείχε και στο «Dancing on ice») Μαριάνα Καλλέργη

-Η παρουσιάστρια Λάουρα Νάργες

-Η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου

-Η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη

Σε ότι αφορά τη δεύτερη ομάδα θα αποτελείται από τα εξής πρόσωπα: Γιώργος Αγγελόπουλος, Ειρήνη Αϊνατσιόγλου, Ελισάβετ Αϊνατσιόγλου, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Πάνος Αργιαννίδης, Βασίλης Βασάλος, Ελένη Δάρρα, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Σάρα Εσκενάζη, Μάριος Ιωαννίδης, Ειρήνη Κολιδά, Δημήτρης Πάσχουλας, Φαίδων-Ορέστης Τσαγκ.

Από αυτές τις δύο ομάδες μόνο ένας διαγωνιζόμενος θα είναι στο τέλος ο νικητής που θα λάβει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο νησί οι διαγωνιζόμενοι θα συμμετέχουν σε ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια, γεμάτα δράση, με δοκιμασίες οι οποίες θα έχουν ανταμοιβή την ασυλία, με αποτέλεσμα να δοκιμαστούν όχι μόνο οι σωματικές αντοχές τους αλλά και οι ψυχικές ώστε να διασφαλίσουν μια θέση στο παιχνίδι.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μια δραματική κορύφωση εξαιτίας των εβδομαδιαίων ελλείψεων.

Δεδομένου ότι πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες και πιο απαιτητικές εκδοχές του show, το Survivor Eλλάδας θα δίνει ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό τέσσερις φορές την εβδομάδα (από Κυριακή-Τετάρτη στις 21.00).

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν πως εξελίσσεται η καθημερινότητα των παικτών κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες το κοινό θα είναι σε θέση να παρακολουθεί τους διαγωνιζόμενους σε κάθε τους κίνηση, στην προσπάθειά τους ξεπεράσουν τα εμπόδια και τους συμπαίκτες τους, για να φτάσουν στον έναν και μοναδικό SURVIVOR.

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 13/2 στις 21:00!