Η εξώγαμη κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου ανακοίνωσε πως είναι θετική στον κορονοϊό

Η εξώγαμη κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου ανακοίνωσε πως είναι θετική στον κορονοϊό

Με ένα βίντεο της που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Jazmin Grace Grimaldi αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Η 28χρονη ηθοποιός, είναι εξώγαμη κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό και γεννήθηκε εκτός γάμου, ύστερα από τη σύντομη σχέση του πατέρα της, με την Αμερικανίδα πρώην σερβιτόρα και νυν μεσίτρια Ταμάρα Ροτόλο το 1991. Η ίδια αναγνωρίστηκε το 2006 από τον πρίγκιπα του Μονακό ως παιδί του.

Η Jazmin Grace Grimaldi, η οποία ζει στη Νέα Υόρκη, ακούγεται να λέει στο βίντεο που κοινοποίησε απευθυνόμενη στους ακολούθους της:

«Έχω κάποια νέα να μοιραστώ σήμερα μαζί σας. Μου τηλεφώνησαν σήμερα το πρωί από το νοσοκομείο στο οποίο υποβλήθηκα για τεστ στον κορονοϊό και είμαι θετική. Αυτό δεν ήταν καθόλου σοκαριστικό για μένα, γιατί από την περασμένη εβδομάδα είχα συμπτώματα. Ήμουν πραγματικά πολύ προσεκτική. Κρατούσα τις απαραίτητες κοινωνικές αποστάσεις. Έβγαινα μόνο για τα απαραίτητα ψώνια και πάντα φορούσα μάσκα και απολύμανα τα χέρια μου. Ελπίζω να βοηθήσω έστω και ένα άτομο με την προσωπική μου εμπειρία γιατί από την περασμένη εβδομάδα ήμουν πολύ άρρωστη».

Θυμίζουμε πως τέσσερις μήνες νωρίτερα, ο 62χρονος πρίγκιπας του Μονακό, Αλβέρτος είχε επίσης διαγνωστεί θετικός στον COVID-19.