Η εξομολόγηση του Fy για τον χωρισμό των γονιών του και τις ουσίες

Η εξομολόγηση του Fy για τον χωρισμό των γονιών του και τις ουσίες

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ήταν ο Fy.

Ο ράπερ μεταξύ άλλων μίλησε για το διαζύγιο των γονιών του, ενώ παραδέχτηκε ότι βρέθηκε κοντά στις ουσίες.

Στην αρχή της συνέντευξης, ο Fy εξομολογήθηκε ότι από μικρός γνώριζε ότι θα ακολουθήσει τον δρόμο της μουσικής και ότι οι γονείς του τον στήριξαν σε αυτό:

«Από τότε που ήμουν εννέα χρονών θυμάμαι να είμαι σε αυλές και δημοτικά σχολεία και να κάνω freestyle. Πάντα το είχα μέσα μου. Στο σχολείο δεν ήμουν καλός μαθητής και ήξερα ότι αυτός δεν ήταν ο δρόμος μου. Είχα τον πατέρα μου που πίστευε ότι το σχολείο δεν είναι ο δρόμος μου και άρχισα να το παίρνω σοβαρά αυτό το πράγμα το 2015».

Στη συνέχεια ο Fy μίλησε για τον χωρισμό των γονιών του και για τις ουσίες.

«Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν εννέα χρονών. Εμένα ο χωρισμός τους δεν με απασχολούσε καν. Ο πατέρας μου, μου έλεγε ότι ήμουν κοσμόπουλος, δηλαδή ότι ήμουν στον κόσμο μου. Ένιωσα πως με πληγώνει το γεγονός ότι χώρισαν όταν άλλαξα σχολείο και είχα άλλη αντιμετώπιση.

Ήμουν στο περιθώριο επειδή τύχαινε στην περιοχή. Πήρα και παίρνω τη μέγιστη αγάπη από τους γονείς μου. Προτιμώ που χώρισαν και ήταν καλύτερα από το να έπαιρνα μία ψευδή αγάπη. Το θέμα είναι να μην το ταυτίσουν με αυτό το ψεύτικο πράγμα.

Βρέθηκα κοντά στις ουσίες και ίσως πιο νωρίς απ’ όσο θα μπορούσε να βρεθεί κάποιος άλλος. Αλλά δεν πιστεύω ότι με επηρέασε κάποια κατάσταση. Είχα άμυνες. Έβλεπα ότι στις κακές καταστάσεις δεν είχα δύναμη να σηκωθώ και να πατήσω στα πόδια μου. Αφού κατάλαβα ότι κάποια πράγματα δεν με βοηθάνε είπα να τα κόψω», είπε ο Fy.