Η εξομολόγηση του Πάρη Σκαρτσολιά για το Καφέ της Χαράς

Η εξομολόγηση του Πάρη Σκαρτσολιά για το Καφέ της Χαράς

Μετά τον Μανωλάκη Πώποτα την ξέχασε για χρόνια την υποκριτική. Προσχολική Αγωγή σπούδαζε, σχεδιάζοντας να ασχοληθεί με τα παιδιά, τα οποία υπεραγαπά. Ώσπου η τηλεοπτική του «μαμά» στο «Καφέ της Χαράς», η Κερασία Σαμαρά, τον έκανε να το ξανασκεφτεί και να αποφασίσει αλλιώς.

Στη συνέχεια τη συζήτηση αυτή την πήρε το… σύμπαν και την αξιοποίησε καταλλήλως, αφού βρήκε δουλειά μόλις 15 μέρες μετά. Έτσι, τώρα ο Πάρης Σκαρτσολιάς είναι πάλι πίσω στις οθόνες μας, κάνοντας μάλιστα μεγάλα όνειρα…

Ο ίδιος μιλάει για όλα αυτά στο περιοδικό Τηλέραμα.

Τι γεύση έχει η επιστροφή σου σε έναν ρόλο που ερμήνευσες όταν ήσουν ακόμα παιδί;

«Είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα! Ενώ στην αρχή νόμιζα πως θα είναι μια εντελώς καινούρια εμπειρία και πως όλοι θα μου έχουν λείψει πάρα πολύ, δεν ήταν ακριβώς έτσι… Πήγα εκεί και όντως στην αρχή χάρηκα πολύ που τους είδα ξανά όλους μαζί. Πολύ γρήγορα όμως ένιωσα λες και είχαμε σταματήσει τα γυρίσματα μόλις πριν από 3 μέρες. Μοναδικό αλλά και παράξενο συναίσθημα».

“Λίγο πριν πάρω το πτυχίο μου, λοιπόν, ήρθε όντως ο Χάρης και μου είπε: “Θα κάνω το ‘Καφέ’”… Εννοείται πως είπα αμέσως ναι, γιατί εκτός των άλλων είναι κι ένας άνθρωπος συγκινητικά αξιόλογος”.

Τον νιώθετε και λίγο σαν πατέρα σας;

«Με τον Χάρη ξεκίνησα. Αν δεν τον είχα γνωρίσει από πιτσιρικάς, η ζωή μου κατά 99,9% θα ήταν σήμερα εντελώς διαφορετική. Ήταν ο άνθρωπος που με πήρε κυριολεκτικά από το χεράκι και έτσι άρχισαν όλα. Ναι λοιπόν, θα μπορούσα σίγουρα να τον χαρακτηρίσω “καλλιτεχνικό μου μπαμπά”».

Περίμενες τόσο υψηλά ποσοστά τηλεθέασης;

«Έβλεπα τόσο μεγάλη αναμονή από τον κόσμο, που ναι, αυτό με έκανε να πιστεύω πως θα πάει καλά. Η αλήθεια όμως είναι πως δεν περίμενα να πάει τόσο καλά. Πραγματικά όλοι βρεθήκαμε προ εκπλήξεως. Φαίνεται πως το κοινό αγαπά να επιστρέφει σε άλλες εποχές, καλύτερες, διαφορετικές, γιατί το έχει πολλή ανάγκη».

Ήδη υπάρχουν φήμες για ακόμα μία σεζόν. Ισχύουν;

«Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις στο τραπέζι σε περίπτωση που πάει καλά, είναι όμως πολύ νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο…»

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.