Η εξομολόγηση του Μύρωνα Στρατή για τον γιο του και τη γνωριμία του με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Η εξομολόγηση του Μύρωνα Στρατή για τον γιο του και τη γνωριμία του με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Ο Μύρωνας Στρατής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» και μεταξύ άλλων μίλησε για την περίοδο της καραντίνας, τον γιο του, το ενδεχόμενο να τον δούμε τηλεοπτικά, αλλά και τον καλό του φίλο, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Έχει αλλάξει πολύ η ζωή μας και παλεύουμε να προσαρμοστούμε και να συνεχίσουμε να είμαστε καλά ψυχολογικά κυρίως» σχολίασε ο Μύρωνας Στρατής σχετικά με την πρωτόγνωρη περίοδο του κορονοϊού.

Για την τηλεόραση ο τραγουδιστής είπε: «Η τηλεόραση είναι ένα φλερτ που υπάρχει στη ζωή μου αρκετά χρόνια, απλά είναι και κάτι που με τρομάζει. Έχουν γίνει και φέτος μέσω τηλεφώνου κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις».

Όσο για τη γέννηση του γιου του, ο Μύρωνας είπε: «Η χαρά για το μωρό είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που φαντάζεσαι, η αυπνία είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο φαντάζεσαι. Ο μπέμπης ήρθε και λίγο νωρίτερα στη ζωή μας, Δηλαδή τραγουδούσα στην Πάτρα ένα Σάββατο και έλαβα ένα μήνυμα που μου έλεγε ότι «γεννάμε»! Όλα πήγαν ευτυχώς καλά. Δεν γινόταν να σταματήσω το live και να φύγω. Τελείωσα το μισάωρο που απέμενε και ξεκίνησα για την Αθήνα».

Τέλος αναφορικά με τη στενή του φιλία με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο τραγουδιστής αποκάλυψε: «Τον ξέρω πολλά χρόνια, έχουμε κάνει διάφορες τρέλες μαζί και επαγγελματικά. Γιατί κάποτε μαγείρευε σε ένα μαγαζί στη Νέα Σμύρνη, πριν από το MasterChef και με είχε guest σεφ ένα βράδυ! Οπότε με είχε εμπιστευτεί και έχουμε μοιραστεί καταστάσεις από πολύ παλιά. Είναι φοβερός τύπος, το αντισυμβατικό του χαρακτήρα του είναι και αυτό που τον κάνει τόσο μαγικό στην τηλεόραση».