Η εξομολόγηση του Θοδωρή Μαραντίνη για το διαζύγιό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου και τη σχέση τους σήμερα

Η εξομολόγηση του Θοδωρή Μαραντίνη για το διαζύγιό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου και τη σχέση τους σήμερα

Τα 20 χρόνια τους σε μία μοναδική βραδιά μουσικής στην εκπομπή «Σπίτι με το Mega» γιορτάζουν αυτή την Παρασκευή η Onirama.

Ο Άρης Καβατζίκης και η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» συνάντησαν τον Θοδωρή Μαραντίνη και με τον frontman του συγκροτήματος να μιλάει ανοιχτά για το διαζύγιό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου και τη σχέση τους σήμερα.

«Όταν έρχεται ένα διαζύγιο δεν σταματά να υπάρχει οικογένεια. Σταματάει να υπάρχει το ζευγάρι και η σχέση. Οπότε εκεί έρχεται μια νέα ισορροπία, μια νέα τάξη πραγμάτων που προσπαθείς να βάλεις.

Προσπαθεί κάθε ζευγάρι να δει τη νέα πραγματικότητα και να διατηρήσει την οικογένεια σε αυτό το επίπεδο και με αυτόν τον τρόπο, ώστε να μην δημιουργούνται τριβές. Αυτό θέλει δουλειά. Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι πως όπως μια σχέση θέλει καθημερινή δουλειά για να υπάρξει, νομίζω και ένας χωρισμός στην αρχή θέλει δουλειά μέχρι να βρεις την ισορροπία για να είσαι καλά εσύ και πάνω από όλα τα παιδιά σου.

Με κουμπί δεν γίνεται σίγουρα και όποιος το λέει πως το κάνει με κουμπί ψεύδεται ασύστολα! Μάλλον δεν υπήρχε είτε έρωτα,ς είτε οικογένεια πραγματικά.

Το δουλεύουμε καθημερινά. Δεν είναι πολύ εύκολο να το διαχειριστεί κανείς, ιδίως όταν είσαι 15 χρόνια με κάποιον και είσαι και στα φώτα της δημοσιότητας. Οπότε θέλει ίσως μια διπλή προσοχή. Αλλά ο στόχος είναι αυτός και θα τα καταφέρουμε, δεν υπάρχει περίπτωση» τόνισε ο Θοδωρής Μαραντίνης.