Η εξομολόγηση της Φαίης Σκορδά για τον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο

Η εξομολόγηση της Φαίης Σκορδά για τον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για πρώτη φορά ανοιχτά στη νέα της σχέση με τον Νίκο Ηλιόπουλο.

«Είμαι χαρούμενη. Εκτιμώ πάρα πολύ κάποια πράγματα σε ανθρώπινο επίπεδο. Το καλοκαίρι που ήμασταν στη Χαλκιδική ήρθε για ένα Σαββατοκύριακο ο Νίκος να μας δει και χωρίς να μου το πει πήγε στη θεία μου τη Σοφία να την δει. Και μου έστειλε μια κοινή τους selfie. Δεν πήγε να ζητήσει το χέρι μου. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ και σέβομαι για τον τρόπο που με βλέπει. Με κάνει να αισθάνομαι πολύ ωραία», δήλωσε η Φαίη Σκορδά, ενώ αμέσως μετά ζήτησε και τη γνώμη του Νίκου Χατζηνικολάου για τον σύντροφό τους, καθώς ο δημοσιογράφος τον γνώρισε σε έξοδο για φαγητό.

«Μου φάνηκε συγκροτημένος, σοβαρός με άποψη για τα πράγματα, πετυχημένος, ήρεμη δύναμη και πολύ ωραίος», τόνισε από την πλευρά του ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Όσον αφορά στην προοπτική που μπορεί να έχει η σχέση της με τον Νίκο Ηλιόπουλο, η Φαίη Σκορδά είπε: «Έχει πολύ καλή. Δεν θα έβγαινε κάτι προς τα έξω εάν δεν είχε προοπτική. Εγώ είμαι έτσι. Αν πατήσεις να δεις σχέσεις Φαίης Σκορδά δεν υπάρχει κάτι άλλο. Πριν ήταν ο Γιώργος, τώρα ο Νίκος. Για να το επιτρέψω αυτό να γίνει, σημαίνει πολλά».