Η εξομολόγηση της Ματίνας Νικολάου για το διαζύγιο της

Η εξομολόγηση της Ματίνας Νικολάου για το διαζύγιο της

Καλεσμένη στην εκπομπή “Love it” της Ιωάννας Μαλέσκου, βρέθηκε η Ματίνα Νικολάου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την συμμετοχή της στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” και το ρόλο της Βάνιας, αλλά έκανε και μια αποκάλυψη για το διαζύγιό της.

“Αυτός ο ρόλος είχε διαμορφωθεί για μια παράσταση του Νίκου Μουτσινά, το Κοκομπλόκο. Είχαν γίνει πολλές πρόβες για να γίνει αυτός ο ρόλος και μετά από χρόνια ήταν ιδέα του Νίκου να εντάξει τον ρόλο στην εκπομπή του.

Με πολλή χαρά το δέχτηκα, με φόβο λίγο γιατί δεν είχα ιδέα από εκπομπές. Τώρα, όταν μου δίνουν κείμενο ταράζομαι, γιατί έχω συνηθίσει το άλλο. Ούτε ο Νίκος ξέρει τι θα του πω, ούτε εγώ ξέρω τι θα μου πει, οπότε είναι όλο αυτοσχεδιαστικό.”, είπε η Ματίνα Νικολάου.

Στη συνέχεια η ηθοποιός, έκανε μια σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή και πιο συγκεκριμένα για το διαζύγιο της: “Δεν είναι εύκολο καθόλου να πεις στον άλλον χωρίζουμε. Εγώ δεν το είπα, μου το είπανε, οπότε εκεί είναι ακόμα πιο δύσκολο.

Υπάρχει ο τρόπος, αρκεί να ξυπνήσουμε και να το καταλάβουμε αμέσως. Εγώ άργησα λίγο στο δικό μου διαζύγιο, άργησα να καταλάβω ότι πρέπει να χωρίσω. Αν το καταλάβεις και καταλάβεις και τους λόγους, όλα είναι εύκολα.”