Η εξομολόγηση της Μαριλού Ρεπαπή για την περιπέτεια με τον καρκίνο του μαστού

Η εξομολόγηση της Μαριλού Ρεπαπή για την περιπέτεια με τον καρκίνο του μαστού

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, η Μαριλού Ρεπαπή αποκάλυψε πως πριν από λίγους μήνες διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, ωστόσο πλέον είναι μια χαρά.

Η δημοσιογράφος μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε και αποκάλυψε γιατί μίλησε δημόσια για αυτό.

«Η Μαριλού αποφάσισε να δημοσιοποιήσει κάτι που για εμάς ήταν γνωστό, αλλά εσείς δε το γνωρίζατε», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Μαριλού Ρεπαπή, η οποία ανέφερε: «Ελπίζω να ήταν καλό, γιατί το έγραψα μέσα από την ψυχή μου, το έγραψα μέσα σε μισή ώρα. Το είχα σκεφτεί πάρα πολύ καιρό αυτό και το είχα σκεφτεί γιατί όταν πήγαινα και έκανα τις θεραπείες μου και τα χειρουργεία μου, όλοι με ρωτούσαν αν θα το κρύψω. Μου έλεγαν ακόμα, ότι πάρα πολλές γυναίκες που έχουν δημόσιο λόγο δεν το λένε.

Αυτό δεν βοηθάει τις άλλες γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Θεώρησα ότι η πρόληψη του καρκίνου του μαστού δεν είναι μια ροζ κορδέλα, είναι κάτι πολύ περισσότερο.

Ο λόγος που το είπα δεν ήταν για να μοιραστώ ότι αρρώστησα, αλλά θέλω να πω στις γυναίκες ότι το προλαμβάνουν και θεωρούσα ότι θα βοηθήσω, αν δημοσιοποιήσω τη δική μου ιστορία. Έχω λάβει πολλά μηνύματα από γυναίκες οι οποίες μου έγραφαν: “το έχω αμελήσει, θα πάω να κάνω τη μαστογραφία μου.

Είμαι καλά! Θέλω να το τονίσω και δεν το είπα για να με λυπηθεί κανείς. Το είπα γιατί πρέπει όλες οι γυναίκες να προσέχουν».