Η εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη για την αλλαγή στη ζωή της μετά τον ερχομό της κόρης της

Η εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη για την αλλαγή στη ζωή της μετά τον ερχομό της κόρης της

Στην εφημερίδα Real life, παραχώρησε συνέντευξη η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη της Αλεξάνδρα, η οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της.

Περίμενες ότι θα μπορούσε ένα τόσο μικρό πλάσμα να αλλάξει τη ζωή σου;

Φανταζόμουν ότι ένα παιδί αλλάζει τη ζωή ενός ανθρώπου και γι’ αυτό δεν τολμούσα να κάνω. Επειδή είμαι πολύ υπεύθυνος άνθρωπος, ήξερα ότι η ζωή μου όπως ήταν δομημένη, δεν χωρούσε τίποτα. Δεν είχε χώρο για σχέση. Δεν μπορούσα να επενδύσω και να αφιερώσω χρόνο σε κάποιον. Ήταν πολύ εγωκεντρικά δομημένη η ζωή μου, με τα πιόνια τοποθετημένα εκεί που εγώ ήθελα, στα ταξίδια, στη γυμναστική, στα σπορ, στους φίλους και στη μοναχικότητά μου. Όλα αυτά ήρθε και τα διέλυσε σαν τσουνάμι, η Αλεξάνδρα.

Ήταν τεράστια η αλλαγή και έπρεπε να ισορροπήσω από το ένα άκρο στο άλλο. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που έχουν εγωκεντρικά δομημένη τη ζωή τους, όταν αποφασίζουν να φέρουν συνειδητά στον κόσμο ένα παιδί, αφουγκράζονται απόλυτα τι πρέπει να γίνει για να είναι δίπλα του. Είναι απίστευτο το πώς άλλαξαν οι προτεραιότητές μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη από τη σχέση που έχω δομήσει με την Αλεξάνδρα. Νιώθω πολύ περήφανη.

Τι σου αρέσει να κάνετε μαζί;

Τα πάντα. Μου αρέσει να την παρατηρώ να ανακαλύπτει τον κόσμο. Τώρα βρισκόμαστε στη φάση που μιλάμε και κάθε μέρα μου λέει καινούργιες λέξεις. Κάνει πράγματα, τα οποία με τρελαίνουν.