Η εξομολόγηση της Δούκισσας Νομικού λίγο πριν γεννήσει: “Ανυπομονώ να το ζήσουμε ξανά…”

Η εξομολόγηση της Δούκισσας Νομικού λίγο πριν γεννήσει: "Ανυπομονώ να το ζήσουμε ξανά…"

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε το βράδυ της Πέμπτης η Δούκισσα Νομικού, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3.130 γρ. που θα πάρει το όνομα Αναστασία.

Λίγο πριν φέρει στη ζωή το δεύτερο παιδάκι της, η Δούκισσα είχε παραχωρήσει μια συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity, και μεταξύ άλλων είχε μιλήσει για τη μητρότητα και την οικογένειά της.

Ποια είναι η πιο όμορφη στιγμή της μητρότητας;

Η στιγμή του τοκετού. Γέννησα φυσιολογικά και, δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν τέλεια. Χάρη στο γιατρό μου, τον Πέτρο Νικολαΐδη, και τη μαία μου, την κυρία Παλληκαρά, είχα μια υπέροχη εμπειρία, με βοήθησαν να γίνουν όλα εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα. Και το σημαντικότερο, η παρουσία του Δημήτρη δίπλα μου με γέμιζε δύναμη.

Το άντεξε μέχρι τέλους;

Δεν σου κρύβω πως με εξέπληξε. Ήταν άψογος! Μέχρι τελευταία στιγμή δεν ήμουν σίγουρη ότι ήθελα να είναι μέσα, γιατί ήξερα ότι θα αγχωνόμουν αν τον έβλεπα να μη νιώθει καλά. Όμως ήταν απίστευτος και χαίρομαι που βιώσαμε μαζί αυτή την εμπειρία. Ανυπομονώ να το ζήσουμε ξανά για δεύτερη φορά. Τώρα ξέρω πως χωρίς εκείνον δεν θα μπορώ. Τον θέλω κοντά μου, να μου κρατάει το χέρι, να μου χαϊδεύει τα μαλλιά, να μου ψιθυρίζει.