Η εξομολόγηση της Ασημίνας Ουστάλλι για τον τραγικό θάνατο της βιολογικής της μητέρας

Η εξομολόγηση της Ασημίνας Ουστάλλι για τον τραγικό θάνατο της βιολογικής της μητέρας

Η Ασημίνα Ουστάλλι που γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μεσάνυχτα και συγκλόνισε με την εξομολόγησή της.

Η Chef μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, όπου από την ηλικία των 7 ετών, μαγείρευε για τη μικρότερη αδελφή και τους γονείς της, επειδή εκείνοι έλειπαν όλη μέρα στη δουλειά.

Παράλληλα αποκάλυψε πως σε ηλικία μικρότερη των 2 ετών έχασε τη βιολογική της μητέρα από ένα τραγικό δυστύχημα και πως δεν έχει καθόλου μνήμες από αυτήν.

«Μαγείρευα από μικρή γιατί έλειπαν πολλές ώρες οι γονείς μου από το σπίτι.

Έχω χάσει την μητέρα μου μικρή, μικρότερη από 2 χρονών. Δεν έχω μνήμες, δεν την θυμάμαι καθόλου! Έχω μόνο μια φωτογραφία της. Όταν έμενα με τους γονείς μου, τη φωτογραφία της μητέρας μου προσπαθούσα να μην την έχω σε εμφανή σημείο για να μην στενοχωριέται ο πατέρας μου. Την είχα στο ημερολόγιο.

Στο χωριό που μεγάλωσαν οι γονείς μου, η μητέρα μου είχε ένα δυστύχημα με ένα άλογο. Το άλογο ήταν άγριο. Η μητέρα μου το πήρε και χτύπησε πίσω στο κεφάλι πάνω σε μια πέτρα. Και το άλογο την έσυρε κάποια μέτρα. Τη βρήκε ο παππούς μου σε τραγική κατάσταση. Την πήγαν στο νοσοκομείο. Είχε τις αισθήσεις της. Αλλά ήταν νεκρή. Δεν μπορούσε να μιλήσει, ούτε να κουνηθεί. Μετά από δύο ώρες πέθανε.

Αυτό έγινε στην Αλβανία. Οι γονείς μου είχαν έρθει στην Ελλάδα, που γεννήθηκα εγώ και ξαναέφυγαν. Μετά ο πατέρας μου ξαναπαντρεύτηκε» είπε η Ασημίνα.