Η Ελληνίδα πήγε στο βρετανικό X-Factor και άφησε άφωνο τον Robbie Williams

Η Ελληνίδα πήγε στο βρετανικό X-Factor και άφησε άφωνο τον Robbie Williams

Ο Robbie Williams βίωσε την αρνητική πλευρά του να δουλεύει μαζί με τη γυναίκα του, κατά τη διάρκεια του βρετανικού X Factor.

Κι αυτό γιατί τα όλο λατρεία βλέματα που έστελνε στην Ελληνίδα διαγωνιζόμενη Αθηνά Μανουκιάν έγιναν αντιληπτά από την κριτή στο δημοφιλές talent show, με αποτέλεσμα φυσικά η τελευταία να «στραβώσει».

Ο τραγουδιστής και ο Σάιμον Κάουελ δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον θαυμασμό τους για την πληθωρική Μανουκιάν, που μετά από την Ελλάδα αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της και στη Βρετανία.

Η αρμενικής καταγωγής κοπέλα με την εκρηκτική σκηνική παρουσία πέρασε στον επόμενο γύρο, με τους δύο άνδρες του πάνελ να μην αναφέρουν καν τις φωνητικές της ικανότητες!

Με ένα κολλητό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, η νεαρή τραγουδίστρια ερμήνευσε το Crazy in Love της Beyonce, σε μια άκρως σέξι εμφάνιση που σίγουρα μαγνήτισε τον Robbie. Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την Έιντα Φιλντ, η οποία συμμετέχει στο πάνελ των κριτών.

Το δολοφονικό βλέμμα που έριξε στον σύζυγό της είχε ως αποτέλεσμα εκείνος να ανασκουμπωθεί και να προσπαθήσει να σώσει την κατάσταση με ένα αστειάκι για την… ασχήμια της Μανουκιάν.